Eminegulgec17 Çok şiddetli baş ağrılarım var dayanamiyorum doktorum parol at dedi ama bı süreden sonra etkisi azalıyor sanki tepem patlicak 15 haftalık hamileyim normalmidir bu durum ????😣🥺
Slmz1 Eminegulgec17 bende 14 haftalığım ve benim de bu hafta başladı aynı şeyleri yaşıyorum parol alıyorum ama sadece hafifletiyor geçirmiyor bile
2prens1prenses_ Eminegulgec17 aynı sıkıntı bende de var özellikle 20 gündür kesintisiz ağrıyor 14. Haftanın başından beri ağrıyor 16 haftalık oldum hala aynı
Buttercup16 Eminegulgec17 Genelde gebelikte oluyor baş ağrısı ama tansiyonunuz normal mi kontrol edin tansiyon yüksekse tehlikeli olabiliyor
Eminegulgec17 Mlsaa99 erkek bebeğin baş agrisi yaptığını yeni ogrendim bebeğimde erkek aa ondan olabilir
myavocado Eminegulgec17 tansiyonunuzu kontrol edin başınızın ağrısı şiddetlenince bence. Yüksek tansiyon olabilir mi bir bakin
Semagzll Eminegulgec17 ya bende 14 girdim hemen 2 gündür başladı limonlu su falan içtim geçmedi artık burun kanayip kuruyor içinde bende tansiyondan şüpheleniyorum bı eczaneye gidip tansiyon aleti bile alicam eve düşünün 😮💨
Eminegulgec17 Semagzll evet tansiyon olabilir yorumlardan sonra tansiyonuma baktım yukselmisti baya sizde baktırın isterseniz
Semagzll Eminegulgec17 evet bende ondan şüpheleniyorum bugun eczaneye gidip tansiyon aleti alacağım evde bulunsun hem ☺️
bboran Ayy çok çektim baş ağrısından 🥺 bende erkek bebekte olduguna inanıyorum artık . 21 haftalıgım suan iki haftadır falan rahatım çok şükür. Tansiyon olabilir evet ama benimde aksine aşırı düşüktü tansiyonum 60/20 bile gördüm düşünün