Melikeex Melike_00 hurma suyu yapabılırsın canım 7 hurmayı bardak suda kaynatıp suyuyla beraber hurmaları da yemen lazım sıcakken tuket ben onu ıctım aksamına sancım vurdu ertesı gun dogum oldu
elifbusra13 Melike_00 doktorumun tavsiyesiyle hergun 3 hurma ve adaçayı içmiştim 6 gün sonra doğum için hastanedeydim 🤗
Melike_00 39+0 olduk. Kilomuz 3.400 civarı. Ne açılma ne sancı ne nişan hiçbiri yok. Ne yapmam gerek lütfen söyleyin 😢 doğurmak istiyorum.
merimiri Melike_00 bende yarın 39 oluyorum senin yine kilosu iyi cnm benim ki geçen hafta 3.500 du bende doğsun istiyorum ama niyeti yok 🫤 yarın kontrol var inşallah başlangıç olur benim için
bilgeeS Melike_00 bizde 39+1 iz dün suyum geldi sandım idrar kaçırmışım hastaneye gittik ama hiç açılma yok nstde sancı yok gelmiyor bende anlamadım napcaz gelsin istiyorum artık
Melike_00 merimiri acilman var mı? Ebeye uyarıda bulunun dedim parmağım bile girmiyo o kısma öyle bir uyarıda bulunamam hic açıklık yok dedi 😢 napacaz ya
Melike_00 Melikeex bir arkadasim da dün söyledi bunu ama sabaha kadar kapalı bir kapta beklesin öyle iç dedi ikisini de deniyim o zaman
elifbusra13 Zeyzeyy- normal kaynar suyun içine bi tutam atıp 3 5 dk bekledikten sonra süzüp içtim canım
Zeyzeyy- elifbusra13 doktora yazdım içeyim mi diye son günlerde içme dedi niye öyle dedi anlamadım ya
elifbusra13 Zeyzeyy- ben 37. Haftada başlamıştım hergün hurma ve adaçayı içiyodum 38+1 de doğum yaptım açılmam olmadı sezaryen oldum o ayrı 😂