Merhaba arkadaşlar, ben de doğum hikayemi sizinle paylaşmak istedim 😊 Benimki planlı sezeryan doğumdu.2 Eylül pazartesi günü başlayan bu serüveni şimdi minnağımla birlikte sizlere hikayemizi anlatmaya geldik.En son kontrolümde doktorum aslında bebeğin gelmeye niyetinin olmadığını beklesek 41 e kdr duracağını söylemesiyle birlikte biraz kafam karışsa da 38+6 da doğumum gerçekleşti.Hepimizin çekindiği şeylere değinmek istiyorum. Mesela sonda.. Ztn uyuşukken takıldı ne taklırken ne de sökülürlen hiçbirsey sezmedim. Epidural iğnesini sinek ısırığı gibi hissettim inanın dayanılmaz birşey değil ki benim canım çok tatlıdır. Bir diğer konu karına bastırma. Orada da biraz psikolojik acıyacak kesin diye düşündüm diye olabilir hafif canım yandı ama inanın on saniye 😊 Beni aşırı zorlayan şey ise gaz çıkaramamak oldu. Arkadaşlar ne mübarek birseymiş gaz çıkarmak😂😂 inanamazsınız. En son doktora dedim ki ben böyle sakar gibi mi kalıcam. Yataktan asla tek kalkamadım iki gün. Bütün hastane seferber oldu gazım çıksın diye yok bir türlü çıkmadı. Sonra o mübarek pırt geldi arkadaşlar😂😂😂 Ve inanamazsınız hızla ayağa kalkmaya başladım ağrılarım geçti. Meğer ne ulvi birşeymiş. 🙈🙈 toplam 2 günü sancılı geçmiş olmakla birlikte dört günde falan kendinize geliyorsunuz. Şuan kendi işimi kendim hallediyorum yine de eğilirken dikkat ediyorum tabi ama iyiyim Allah’a şükür🙏🏻Minik mucizemle birlikte artık hayatımıza 3 kişi devam ediyoruz 😊Allah isteye herkese bu duyguyu nasip etsin. Kalın sağlıcakla🍀🍀🌸🌸