hcr_90 Merhaba arkadaşlar, 6 günlük bebeğim var yeni dogum yaptım 2 gündür vajinasindan kan geliyor devlet hastanesine gittim idrar tetkiki istedi bişey yok deyip gönderdiler kanamasi hala devam Ankara’da olup da onerebileceginiz pediatrist var mı
Mucizebebegim1 hcr_90 yani boyutu nedir çokmudur bilemiyorum ama ablamın bebeğinde olmuştu annemde onlar ilk adetini görüyor gibi bişey demişti tıbbende bi açıklaması var ama halk arasında bu yani acı verici bişey değil üç beş gün sonra bitti bidaha hiç olmadı 🌸
Alone hcr_90 cnm özel sigortan varsa Medicana Ali Şimşek iyi bir doktordur. Devlette bişey diyemeceğim her gittiğimde başka doktor oluyor çünkü 🙄 inşallah önemsiz birşeydir. Kızım var ama hiç öyle birşey yaşamadık. Ama felaket tellalı olan Google da bile normal olabileceği yazıyor anneden kaynaklı hormonlardan olurmuş hemen kesilir ancak 4-6 haftaya kadar da uzayabilir yazmışlar
Feniks hcr_90 izlediğim ve okuduğum bir çok kitapta bundan bahsediyorlardı anneden geçen hormonların etkisiyle kız bebeklerde bu tarz şeylerin görülmesi normalmiş korkulacak hiçbir durum yokmuş ama tabi ki önlem amaçlı doktor kontrolünden geçmesi önemli ama dediğim gibi için rahat olsun ben bir şey çıkacağını sanmıyorum
hcr_90 Mucizebebegim1 anneden geçen hormonlar bebeğe geçtiği için aliyomus biz buna çekilme yöntemi diyoruz dedi doktorlar her seferinde gördükce tedirgin oliyorm yine de
Ruhsar35 Ben kızımdada oldu ama tek seferlikti nasıl r kan yani miktarı nasıl ya ilk det tarzı bir durum bizim öyleydi çünkü yada idararından kaynaklı günde kaç bez değiştiriyosun beslenmesi nasıl
hcr_90 Ruhsar35 idrarı temiz çıktı günde iki saatte bir emziriyorum bezi de emzirmeden once değiştiriyorum hormonal tamamen anneden geçen dedi geçer dediler
Alisde Kara22 birsuru kiz bebek gordum ilk drfa duyuyorum burada daha neler duyucam.bende merak ediyorum
Mucizebebegim1 Kara22 öyle adet olmak değil halk arasında öyle biliniyor tıbben bi açıklaması var ama bilmiyorum korkulacak bişey dedim ya zaten ☺️ yani zaten tahlilde temiz çıkmış muhtemelen yeğenime olan gibi hatta kanla akıntı karışımı şeklindeydi belli bi sure sonra bitti bidaha hiç olmadı