MutluluklaGelBebek Happ canim bende dun test verdim degerim artmis cok sukur kanamam lekelenmeye dondu doktor ultrasyon icin gun verdi senin degerine baktim simdi korkma degerin iyi uzan dinlen hayirlisiyla keseleri ve bebekleride gorsekte icimiz rahat etse 🤲🏻🤲🏻
Happ tatlibebegim_ ay çok şükür doktora söyledim harika demiş sizi aratacağım randevu için dedi de daha vermez herhalde randevuyu
Qwert2211 Edosca yaptım sağlık ocağında canım ama maalesef bu saat oldu çıkmadı sonuç. Bu saatten sonra düşer mi e nabıza acaba
Edosca Qwert2211 sağlık ocağında bazen geç çıkıyor ertesi güne kalabiliyor bekleyelim bakalım inşAllah güzel sonuçlarımızı alırız🤍
Kezban34 Happ Gözün aydın rabbim sağ salim kucağına almayı nasip İki günde bı kan verin Benim ilk sonucum 11 ile çıktı şunda doğuma gün sayıyorum
Happ Kezban34 çok teşekkür ederim inşallahh 🤲🏻 2 kez kan verdim sadece ayın 23 ünde doktor kontrolüm var ona gidicem hayırlı haberler alırız inşallah 🥹🤲🏻🧿 Sizde sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🤲🏻🌺