babycom456 Kızlar transferin 8. Günü ilk 5 dkda cıktı gebelik var mı acaba lütfen yazar mısınız bide cok tutamadım afedersiniz 2 bucuk saat tutabildim o yuzden boyle silik olabilir mi
Elifff2112 babycom456 bende de böyle çıkmıştı hayırlı olsun umarım bu süreci en sağlıklı şekilde geçiririz
1Anneadayiiii babycom456 silik çizgi var canım inşallah güzelce tutunmuştur bebeğin 😍🤲🏻 benimde bugün transferimin 10. Günü perşembe kan vericem inşallah benim bebeğim de tutunmuştur 🤲🏻🥺
EbruAysen23 Birisi silik gebelik olabilir belki kan tahlili de versene yada vermeden önce bir test daha yap aynı sonucu alırsan bu sefer kan ver derim ☺️
babycom456 EbruAysen23 persembe günü istedi kan tahlilini bende dayanamayıp rrken gebelik yaptım canım benım 😅
Elifff2112 babycom456 benim yengemde Çarşamba günü transfer yapilicak 10 yildir olmuyordu durumlari yoktu ilk deneyimleri olucak uzun suredir tedavi goruyor ona da dua eder misiniz
Kbrumt68 Normalde 12. Gün yapıyorsun canım ama tabi bende senin gibi dayanamayıp 9. Günde yapmıştım 😊 bence bi test daha yap baktın yine aynı hamilesin ❤️ ama bence garanti olsun diye bi test daha yap 😊
babycom456 Kbrumt68 doktorum persembe günü kan tahlili istedi canım benım artık persembe kan verince kesinlesir inşallah 🙏 10. Gün istedi bakalım 🙏🌸
babycom456 1Anneadayiiii bana 10. Gün ver dediler canım sana neden 12 dediler ki , inşallah hepimizin tutunmustur bebişi 🙏🧿😍
1Anneadayiiii babycom456 bilmiyorum valla kuzum tekrar tekrar kan aldırmamak için öyle demişlerdir belki 😍