melmelike Haftaya girerken geçmeyen mide yanmam var. Önceden süt içince etki ederdi. Ama şimdi hiç bişey fayda etmiyor çok kötü durumda midem. Sizin doktorunuzun önerdiği neler var? Kontrolüme 1 hafta var. O zamana kadar soramam da 🥹
Neferut melmelike Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Burada bekleyeyim belki işe yarar bir şey öğrenirim 🥹
myavocado melmelike rennie Duo şurup kullanmıştım ben doktor vermişti, bir de dediğiniz soğuk süt iyi geliyordu başka bir şey gelmedi aklıma
aaydingulsahhh melmelike mide yanmasından anamdan emdiği süt burnumdan geldi oturduğum yerden uyuyordum taki burada birisi ilaç önerene kadar ( pulcet) doktora danışmadım.. eczane gecelerin kullanabildiği bir kategori de ilaç olduğunu söyledi aldım .. sabah aç karnına içiyorum 45 dk ne gıda ne su tüketmiyorsun 45 dakikanın sonunda karnını doyur 24 saat rahatsın. Allah bunu önerenlerden razı olsun.
melmelike myavocado dediğiniz şurup etkili midir? Gaviscon iç diyorlar banada ama doktora sormadan içmek istemedim.
Ozleeem98 37 haftadayım hiç bir şey geçirmiyor ne şurup ne süt o kadar midem yanıyor ki artık en son kusup midemi rahatlatıyorum öyle uyuyorum🥲
melmelike Ozleeem98 hafif şeyler yesem bile dediğiniz gibi. Yemeyince rahat ediyorum bende. Halsiz düşmesem bir lokma atmayacağım.
myavocado melmelike gaviscon hiç kullanamdım bana iyi geliyordu rennie Duo kendi doktorum vermişti ama tabi siz de sorun kullanmadan, doktorunuz uygun derse bence deneyin
Seada Ne şuruplar bitirdim bana mısın demedi en son da iui gelenler; (tamamen geçirmesede geçici olarak etkili oluyor) -Soğuk süt yudum yudum için -Soğuk ayran (tuzsuz) -Maden suyu -Muz Ve sol tarafınıza yatın mutlaka daha çok rahatlatıyor.
aaydingulsahhh melmelike bana ne süt ne sakız ne soda fayda etmedi . İnternete bakıyorum baharatlı yağlı acı ekşi tatlı dokunur yazıyor geriye birşey kalmıyor korkumdan kuru ekmek yedim 1 gün boyunca gene yandı gene yandı
Suppermomyy melmelike küçük buz küpü at ağzına, tuzsuz kabak çekirdeği iyi, çubuk kraker, Onun dışında ben ilk gebeliğimde 9 şişe gaviscon bitirmiştim 😄