Selaaaaam kızlaaaar 🥹Şükür bu gönderiyi paylaşmak bana da nasip oldu o kadar çok okumuştum ki burada hep yazacağım günü hayal kurardım😍 ve başlıyorum
7 Eylül sabahı saat 06:30 da yoğun karın ağrısıyla uyandım lavaboya gittim ve nişanım gelmişti sonrasında regl ağrısı gibi bir ağrı başladı belimde ve kasıklarımda ağrı şeklindeydi. 7 gibi sancım gelmeye başladı kasılma probramından takip etmeye başladım düzenci sancım ve kasılmam vardı. Kalktım duş aldım makyaj yaptım hafif kahvaltı yaptım ve doğuma hazırlanıyordum 😅🥹 eşimi uyandırmadan tüm işlerimi hallettim valizimi kapattım eşimi çağırdım öğlene doğru hastaneye gittik doktorumla görüştük beni nstye gönderdi sonra sancılarım düzenli diye muayene yapıldı 2 cm açıklığım vardı. Yatışım yapıldı suni sancı verildi ve 3 saatte açıklığım 10 cm oldu burada eklemek istediğim yer var kızlar meryem ana otu yanıma almıştım suni verildiği gibi suya koyduk ve çok hızlı açılmam oldu kızlar ben buna en başından beri çok inanmıştım duasını da ben kendim okudum sancı süresince. Neyse sonra sancı odasında ıkınma denedik ve bebeğin kafası göründüğü gibi doğumhaneye geçtik 10 dakika içinde güzeller güzeli oğlum bizimleydi çok az bir dikişim oldu dikiş aşamasında da hiç sorun yaşamadık sohbet muhabbet fotoğraflar eşliğinde yaptık ve ben yürüyerek çıktım odama oğlumu hazırlayana kadar hemşireler. Bi kaç saat içerisinde gazım da çok rahat çıktı ağrı kesiciye bile ihtiyacş duymadan geceyi bitirdik ve öğlen taburcu olduk 🥹🥹 inanılmaz harika tarifsiz bir duygu şimdi kucağımda yatıyor birlikte yazıyoruz. Rabbim bekleyen herkese kolay doğumlar nasip etsin isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah hepinize bir çok dualar ettim 🌸🙏🏼 bizim hikayemiz kadar güzel hikayeleriniz olsun inşallah