Buseemm Buseemm @Deletedmom_116 bana da bakar msinnnn 🌸😊 tahminde bulun bakalim ne diyeceksin bende bilmiyorum ne oldugunu
Mervis61 Buseemm ay hiç anlamam ben ama içimden kız geçti nedense . Kendiminkini erkek hissetmiştim erkek oldu . Ama tamamen hislerime dayanarak söyledim :) maşallah bu arada sağlıkla gelsin bebiş 🌸
Buseemm Mervis61 amin insalalh kzuum teşekkür ederim 🌸🤍 yaa bilmiyorum bazilari da diyor hangi tarafa tutundugu da onemli bnm sol tarafima tutunmus. Soldan muayne yapiyolar yani. Erkek diyen oldu . Ruyamda da erkek diye gördüm ama kiz da görünce iste kafalar 🤯
Buseemm Yurmet gogldan mutluresim.com yaz orda fotograf yukle yaziyor istedigin resmi secip dönüştüre bas ardından baglantiyi kopyala burda da linki yani kopyaladigin baglantiyi yapistir. 🌸
Yurmet Bana da tahmin yapabilirmisiniz acaba açılıyor mu foto @Jdjdjdksksk ve diğer anlayan arkadaşlar
Yurmet Tahminleri alabilir miyim 12 haftalıkken erkek gibi dedi yanılma payı var dedi 16 haftalık gittim kız gibi kız dedi sonra yanılma payı var dedi bilemedim🫠