Nananan Babygirl91 evt küçülüyor ama maalesef sarkma oluyor normal olarak ama bende çok olmadı ben emzirirken emzirme sütyeni kullanıyordum emzirmeyi bıraktığımda normal destekli sütyene başladım biraz sarkma var sadece öyle çarşaf gibi de olmadı yani
Babygirl91 Kbrumt68 bende yaptırmayı düşünüyorum büyüktü zaten iyice büyüdü bide pörsüyünce düşünemiyorum yaptırmak tek çare
Yasmncm Babygirl91 aman sakın cekistirmeyin ben yaptım o hatayı bebek emsin diyee olabildigince kibar davranın 😃 şişliği gidiyo sadece emzirme bitince
Mercan0652 Gencoglugizem benim de öyle biliyor musun fincan kadar neredeyse inşallah sarkmaz benimde 😂
Gencoglugizem Mercan0652 ahahaha benim gibi yok ya pek bişey gerçekten fatketmiyor aynı kalıyor ama tabi emzirme farkı da var iki göğüsü eşit emzir
Semakantar Babygirl91 emzirmeyi biraktirana kadar küçülme olmuyor hatta süt oldugu icin emzirme doneminde daha da buyuyebiliyor
Babygirl91 Semakantar biliyorum araştırdım bayaa sütten kesilince başkada çocuk düsünmediğim için sütten kesildiginde yaptıracağım
mervedmrcn cgnduru ay ben de düşünüyorum estetik yaptırmayı ya dimdik 85b göğsüm vardı şuan o kadar büyüdü ve sarktı ki çok moralim bozuluyor ve doğurmadım bile ne kadar daha büyüyecekler böyle bilmiyorum 🤦🏻♀️
mcansu Babygirl91 benim sarkmadı eskisinden bir tık daha büyük oldu ama baştaki o büyüklüğü küçüldü ama sen emzirme sütyeni bile olsa sütyensiz gezmedim yatmadım hiç onun etkisi olabilir
fidanylcn Babygirl91 tam tersi emzirirken süt dolduğunda daha da şişiyor fjfldkxşfkşskfödmc emzirmeyi kestiğinde küçülüyor diyorlar