Elossgum Kızlar merhaba combinol kullanan varmı,varsa günde kaç tane içiyorsunuz doktor bana bir kere 2 kez içmem gerektiğini söylediii yani o şekilde yazmış ilacı
tatlibebegim_ Elossgum bende 2 kere içiyodum yanlış hatırlamıyosam ertesi ayda aşılama olmuştum tuttu onun etkisi var mı bilmiyorum
Elossgum tatlibebegim_ takviye olarak bunu verdi doktor dene bakalım yılbaşına kadar dedi 4 aydır bebek istiyorum ama henüz müjdeli haber alamadım🥲 sormak istedimmm
tatlibebegim_ Elossgum doktor bana faydalı diye vermişti içinde her vitamin var demişti inşallah kullanıp faydasını görüp miniğin seninle olur🌸
Happ Elossgum neredeyse 1 yıldır kullanıyorum bir kaç vitamin ile birlikte ilk ciddi adımımı 12 gün önce attım aşılama oldum inşallah son zamanlarımdır kullanmamayı diliyorum 🤲🏻🥹
Happ Tek kutuda 20 tane oluyor bende ilk şaşırmıştım 10 günlük mü yani diye sonra internetten 60 lı buldum demek ki aylık bu günde 2 de alınıyormuş dedim 😄 insan hep böyle vitaminsel ilaçlarda acaba mı diyor
Tahaleyna Kızlar bende daha yeni kullanmaya başlıcam günde 2 kere icmemi soyledi doktor kullanıp hamile kalan varmı
Happ Tahaleyna tek başına yeterli olmadı bende illaki etkisi olmuştur belki onu da bilemiyorum ama kullanırken aşılama oldum öyle hamile kaldım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah darısıda isteyenlerin sizlerin başınaa 🤲🏻🥰