poyrazege1503 Ruhsar35 kan sulandirici iğne 1 gün öncesinden kesmekle fayda etmez ki biraktiktan 5 gün sonra filan vücutta etkisini yitiriyor. Ameliyatlara girerken özellikle kan sulandiriciyi 1 hafta öncesinden keserler
Ruhsar35 poyrazege1503 valla canım hiç bilmiyorum işte yapalım çıkcak sonjç dediler ne dicenki yani zaten hamilesin hormonlar tavan bide duygusallık var karlı tarafta bebeğini öne sürüyo mecvur dinledim ama sezeryanla doğum yaptım 1 gün çnce kestim iğneyi ben sıkıntı olmadı doğumdan sonrada 3 gün atıldım
Ayse0575 poyrazege1503 hayır 1 gün öncesinde kesiyorlar genelde bende kullanıyorum doktorum 1 gün önce keseceğiz dedi
Tomucuk12 Cheryy1 eger tup bebekse iki embrio ciktiysa veya ikiz olma ihtimali varsa da bole sorunlar olabilio
Cheryy1 Tomucuk12 aa evet bunuda dediler kaybolan ikizin dnasi boyle cikarabiliyormus testi . Benimde cift embriyoydu
Ruhsar35 Cheryy1 benimde 4 düşükten sonra oldu kızım zaten sıkıntılı süreç ilk 3 ay yatarak geçti bide o salaklarla uğraştım allah herkeisn karşısına düzgün insnalar çıkarsın özelliklede hamişlerin çünkü hormonlar zirve stresten uzak olnan gerekiyo hiö takılmıyo ikiliye sen
Alone Cheryy1 ben Eskişehir Osmangazi Üniversitesi hastanesinde yaptırdım. Evet kan sulandırıcı kullanıyorum. Bir gün önce bıraktırmışlardı onu yoksa kanı bozuyor dediler
emineee118371837 Cheryy1 ben 11+3 te vermiştim sonucum gelmişti aynı firmaya geçen ay yaptırmıştım bende
azraaa18 Ruhsar35 genox canım çok ilgililerde merak ettiğin birsey olursa istediğin saatte ara labaratuvarı sorgulatırım dedi bana bilgi veren kişi ve normal de süre 10 gün olmasına rağmen sonucum 4 günde çıktı
1017m Cheryy1 Benimde Eurofins ayın 4’ünde verdim.10 güne çıkar dediler beklemek gerçekten çok zor.Size kaç gün sonra haber sonuçsuz olarak geldi ?
Cheryy1 1017m 7. Gündü hem arayip hem raporu attilar 10 gunden öncede gelebiliyor insallah güzel sonuclar alalim canim