Mrvtrk Masal24- evet kesinlikle. O konuda doktora da güvenmek gerek . Hakkımızda hayırlsı🙏🏻 36+4 kavuşmaya çok az kaldı🥹nasıl gelmek isterlerse öyle gelsin bebişlerimiz. Sağlıkla kavuşalım 🙏🏻💕
betilbetbet Ay yazılanları okurken ben de ben dee diye bağırdım içimden resmen 🙊😂 36+7 olduk yani 37 olduk diyeyim 🫢 bugün tüüm gün yattım ishal olmuşum ve terlemekten abartmıyorum on kere tişört değiştirdim ve evim o kadar pis ki daha büyük temizlik de yapamadım kadın çağırcam çağıracak kadın bulamıyorum halılarımı yıkamaya vermem lazım mutfak banyo silikonlarını söküp temizlemem yeniden silikon çekmemiz lazım kapı süsü balon magnet vs hiçbir şeyi hazır değil bi hazır olan hastane çantam var o yüzden bugün yatma günü ve ağlama günü ilan ettim kendime😅 yani bütün fizyolojik değişimlerin yanında bence bir de bu psikolojik değişimlerden bahsetmeliyz gerçekten başetmesi zor bazen sanki dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum mesela bugün 🙊 şu an iyiyim şükür geçti biraz da ağlayınca insan açılıyor ve şimdi bunları yazarken yine regl sancısı gibi bir sancı belimden kasıklarıma vuruyor ve benim uyumam lazım sabah erkenden kontrolümüz var neysee alışcaz ve güçlencez diyorum ve buna inanıyorum gittikçe daha güzel olcak her şey bebişimiz gelince dünyamız çiçeklencek inşallah ❤️
Masal24- betilbetbet Yaaaa 😊 tüm o hazırlıklar insanın gozunde o kadar büyüyor ki anlayabiliyorum :) çünkü ustumuzdeki bu halsizlik olduğu sürece hiçbir şeye elimiz kolumuz kalkmaz oluyor :) günümüz günümüzü hatta saatler saatlerimizi tutmaz oldu 🥲 temizlik durumunu dün annem kayınvalidem ile birlikte yaptık komple evi dip köşe temizledik tabi ben azcik yardım edebildim 🤣 darısı size insallah kısa zamanda halletmeye çalışın bebiş her an gelebilir ☺️ kontrolünüz nasıl geçti gittiniz mi
Escylnn Merhaba arkadaşlar 36+3 tam kalçamın üstünde sadece ayağa kalkıp yürüdüğümde bıçak saplanir gibi ağrı giriyor desteksiz asla yuruyemiyorum ve gündüzden belli ayaklarımda çok fena kaşıntı başladı el bileklerinde ayaklarımda küçük kırmızı Bir şeyler çıktı acile bel ağrısı için gittiğimde enfeksiyon var dedi bu durumu yaşayan oldu mu tek içimlik toz verdiler omu yan etkisi yaptı bilmiyorum vel ağrısına birde ayak kaşıntısı girdi
Masal24- Escylnn Bu kalça ağrısı için hamileliğimin 5. 6. aylarında ben de doktora gitmiştim çünkü dediğin gibi ayağa kalkınca bıçak saplanır gibi oluyordu adım atamiyordum. Kalsiyum magnezyum eksikliğinden olabilir demişti ilacini verdi o ilacı icimeye başlayınca yavas yavaş geçti. Tek icimlik ilacı da enfeksiyon için vermişlerdi bana da
Eozlemtsn Zeyneppx 36+6dayim sırt bel ağrısı,kasık ağrıları oluyor ara sıra ,yürürken zorlanıyorum ,sabah bulantılarım da oluyor bu aralar😒bir de tuvalet hissi hep var az bile olsa sanki çok dolu gbiyim
Buketgulseker Bugün 37+2 deyim. İnanılmaz halsiz uyandım ilk defa ve son zamanlarda sabahları ishal oluyorum Akşamları da sırtımın ağrısından duramıyorum.
Buse3555 Masal24- 37+2 atarsa 19 💫👼 ayaklar şiş, mide yanıyor, uykusuzluk, tuvaletten çıkamama, iştahsızlık, yorgunluk, ağrı. Delircemmm 😅😅
Melinekko Zeh-ra bende 36+1 benim bebek kanala girmiş fakat bir aydır genel olarak hep soluma yattım doktor kanala girmesi için o şekilde yat dedi o ağrılara da magnezyum eksikliğinden olabiliyor dedi magnezyumda bu haftalarda kullanmak iyi değil kasılmalar gerçek doğum sancısını engeller dedi sizinde bilginiz olsun
Caglab Masal24- 36+4 olduk bugün. Benim de bağırsak sorunum var. En büyük problemim o. Gün aldık biz 26 eylüle 🙏
Masal24- Vaniliamom Kendimizi tanıyamaz hale geldik çünkü ☺️ bir de ben hamile olmadan önceki halimi unuttum resmen 🥺
Masal24- Sssebnem1 Az kalmış sayılı gün çabuk geçer en azından ne zaman doğacağı belli 😍 öyle düşün ☺️ biz bilinmezlikte beklemedeyiz 🤣
Masal24- M-Urass_Mom Aynı durumlardan muzadaribim ben de 🥲🥺 okudukça benim yaşadıklarımı anlatmış resmen dedim 😊 Allah’ım dayanma gücünü versin hepimizee 🙏🙏💕
betilbetbet Masal24- ne güzel maşallah iki anneniz de yanınızda🥰 benim annem de kaynanam da gelmediler hala üstelik çağırdığım halde ama olsun şükür eşim temizlikçi tutalım dedi haftasonuma temizletcem ben de ufaktan yardım ederim işte 🫢 kontrol de hala sancı çıkmadığı için çatı muayenesi yapmadı 38 de gitcem artık çatıya bakcak şimdilik bebiş de ben de iyyiiz🥰🥹