1prens1prenses_ 15+0 haftalık hamileyim daha bişey yok😇 Bugün sanki azcik balık gibi bişey hissettim gibi elinde olamadım,☺️
Nhrr 1prens1prenses_ eğer ikinci ise kilolu değilseniz 15-16 da başlıyor kıpırdamalar hafif ama hissediyorsunuz. Benim 14 de başlamıştı az az.
Alpmom__ 1prens1prenses_ 19+4’ de hiseetim . Şimdi 21. Haftadayız o kadar hareketli ki uyuyamıyorum bazen 🥲🥲
Cansu-2600 1prens1prenses_ Valla ben 23-24te hissettim ilk o yuzden sizin yazdığınız haftalar hep çok erken geliyor şahsen 😁
Hilalcgl 1prens1prenses_ ilk hamileliğimde 18. Haftada şuan 12. Haftadayım bende merakla bekliyorum ikinciyi ne zaman hissederim diye 🙂
3827 1prens1prenses_ 19+0 da hissettim bende çok değişik bi his hani yokuş aşağı inip çıkarken için gıcıklanırya karnımda öyle bi his oluyo 😃 şimdi 20+6 oldum yemek yedikten sonra daha belirginleşti hareketler yakında hissedersin zaten tuhaf bişe olduğundan anlıyosun bebek olduğunu 🥰
Minnaksever 1prens1prenses_ ilkinde 18.haftada hissettim tekmeleri bunda da 16yı briaz gece hissettim ama öncesinde kıpırtı hissediyordum ikisinde de sağlam tekmeleri o zamanlar hissettim