Evettttt buraya doğum hikayemi yazmak banada nasip oldu şükürler olsun…🙏
38+6 da 5 eylül sabah saat 8:15 te dünyaya geldi mucizeeeemmmm mis kokulum..🥹
Gelelim doğuma🤗 tamamen kendi isteğim üzerine sezeryan olmayı ben seçtim hiç ama hiç pişman değilim. 5 Eylüle gün almıştık sabah 6 buçukta hastanede olun dedi doktorum tabii o gece sabahlara kadar uyuyamadım asla bir yandan heyecan bir yandan da ameliyathane korkusu var üzerimde ve sancılarım vardı 15 dkda bir gelen eğer sezeryan olmasa sanırım normal doğuracaktım o gün sağlık olsun😀 hastaneye gittik yatışımız yapıldı damar yolum açıldı ve beni nst bağladılar sancım yüksek çıktı. Sonra kıyafet verip üzerimi değiştirmemi beklememi söylediler odada heyecanla o bekleyiş asla tarif edilemez o ana kadar sakindim ta ki görevliler gelip alana kadar😃 ağlamayacağım dedim kendime ama ne mümkün gözyaşlarıma hakim olamadım. Gelelim sadede ameliyathaneye geldik beni bir titreme bastı sedyeye çık otur dediler oturduk bacaklarımı öne alıp kendini tamamen sal dediler ben gözlerimi kapatttım tamamen saldım kendimi ve sadece ufacık bir yanma hissettim bir de elektrik çarpması asla acı yok sondamı takmaya gelen kadına elini tutabilir miyim dedim heyecandan sonra beni yatırdılar tamamen önüme perdeyi taktılar ayaklarıma sadece bir sıcaklık indi elektriklenme uyuşma gibi sonra kadın dedi ki sondanı taktım hissettin mi asla hissetmedim hiç birşey tepedeki ışığa bir bakayım dedim birde ne göreyim kabak gibi göbeğim😂 doktorum doğuma başladığını söyledi bende o sırada sedye sallanmalarını hissediyordum sanki deprem oluyormuş gibi 08:05 te girdiğim doğumhanede 08:15 te mucizem dünyaya geldi şükürler olsun direk götürdüler temizleyip getirip yanağıma koydular o an işte benim için dünya durdu.. dünyadaki en güzel koku evlat kokusuymuş. Oğluşumu götürdüler babasına o sırada ben biraz mide bulantısı problemi yaşadım doktoruma ben kusucam dedim dön kus tatlım dedi kusmaya çalışıyorum fakat midemi ve karnımı hissedemediğim için sadec öğütüyorum boş bir şekilde hemen bi ilaç verdiler damar yolundan o herşeyi geçirdi salak gibi oldum ameliyatım bitti bana bir titreme girdi tabii odama geldim oğluma kavuştum. Gelelim ilk ayağa kalkışa.. uyuşmam tamamen 5 saat sonra geçti sondamı çıkarmaya geldiler biraz korktum açıkçası ilk karnıma bastırdılar dayanılmıcak bir acı değil ama acıyor dürüst olucam elini tuttum hemşirenin nolur yapma dedim tamam o zaman sen yap dedi bana 😂 evet ayağa kalkarken yere bakmadım direk karşıya baktım bir dikeldim kiiiii karnımda sanki kum torbası var o kadar ağır geldi ki göbeğim bana o an bayılıyorum sandım beni zorlayan tek şey bu oldu diyebilirim onun dışında asla ama asla zorluğu yok eve çıktığım ilk günden itibaren ayaktaydım sadece gelen giden olunca uzandım nazara gelirmişim öyle diyo büyükler 😂 şaka bir yana asla ama asla korkulacak birşey yok kızlar içiniz ferah olsun sakın stres yapmayın ben ameliyat bitince boşuna kendimi sıkmışım dedim. Şimdi mucizemle aşk yaşıyoruz Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin inşallah biraz uzun oldu hakkınızı helal edin herkese hayırlı doğumlar olsun inşallah 🙏 😍🥹💙