Simge22 Beyzaa6671 vallahi benim 4 lt yi buluyor su içmem çok aşırı susuyorum birde şu soğuk olunca daha güzel geliyor ☺️🤗🤗
Larraa Hamilelikten önce rahat 3-4 litre içiyordum. Bulantılarım başlayınca 1 litreyi zorluyordum. Bulantılar epey azaldı ama hala aşırı su içemiyorum. 2 yi geçiyorum fakat fazlasını içemiyorum içim almıyor resmen. İnşallah tamamen biter eskisi gibi içebilirim.
Cudana Beyzaa6671 3,5 içiyorumdur. Suyu hep 1,5 lt pet şişelerde alıyorum yanımdadır hep. İki tane kesin bitiyor bi tane daha yarım filan bitiyor
Barbie77 En az 2,5-3 litre içiyorum. Stanley aldım pipetli su içme alışkanlığımı baya değiştirdi, sürekli doldurup içiyorum bittikçe.
cLearQueen Beyzaa6671 en az 3 4 iciyorumdur iyi ki iciyorum yoksa ödem olur ve enfeksiyondan kurtulamam
iremd-1798 Beyzaa6671 bence hamilelikte net 3 içiyordum 4 ü de buluyordu. Doğum yaptım bebişim emiyor şuan 4 net 5 i zorluyorum 😅
Guzelanne56 Beyzaa6671 ben günde 3-4 lt arası içiyorum normalde sevmem pek ama mecbur 2 su bardağı su kadar tek bardağım var ölçüsü 2 su bardağına denk gelıyor 8-10 bardak ondan ıcıyorum her gun
Missprincess Beyzaa6671 elimden gelse daha fazla içicem en az 5 l içiyorum. Sadece gece kalkıp içtiğim 1.5 l su