Kurtuluss merhaba ben üstüne görme durumunu yaşadım 25 mayısta ve 20 haziran da regl oldum 10 gün sürdü kist mi diye hastaneye gittim doktor polip dedi daha sonra kanda hamile olduğum çıktı doktor da dedi ki ben kese göremedim düşük olabilir dedi daha 4 haftalıktı daha sonra 2 temmuz da kanama yaşadım bir kaç damla kadar hastaneye gittik düşük ya da yerleşme kanaması denildi sonra 8 ağustosta yoğun kanamam oldu durdu hastaneye gittik fitil ve iğne verdiler 18 ağustosta çok daha yoğun bir kanama yaşadım yine hastaneye gittim 3 gün yatış verdiler sonra duphaston progestan fitil ve iğne verildi sürekli yatmam söylendi ama 1.5 yaşında kızım var ve mümkün değil. Dün yine bir kanama yaşadım yine hastaneye gittim bebek iyi çok şükür 15 haftaya girdik. Bazı gebelikler kanamalı geçebiliyormuş doğuma kadar kanama yaşayan insanlar oluyormuş moralini yüksek tut ağır kaldırma ağır iş yapma yatma ihtimalin varsa yat ama bana devlet hastanesi düşecekse yattığın yerde bile düşer tevekkül allahtan dedi çok kafama takmamaya çalışıyorum ama ağrılarım oluyor ister istemez aklım hep orada hayırlısı olsun