Mucizem0301 Arkadaşlar 29 +4 haftalık hamileyim.Bugun bebeğim çok hareketsiz.Bir kaç kez kasiklarimda hissettm sadece.endiseliyim
Leylaaa_46 Mucizem0301 benimde öyledi . 30 +3 olduk şimdi daha iyi . Canı nasıl isterse öyle yapıyorlar galiba
minnosbirkiz Mucizem0301 28 haftalığım, bizimkide kafasına göre hareket ediyor, bazen vuruyor, bazen vurmuyor, gün içinde hareket hissediyorum ama herkesin tarif ettiği gibi can acıtır derecede hiç bişey hissetmedim 😅
mmedinestlms Mucizem0301 buradan bi arkadaş söylemiştin tavsiye vermişti telefonun fenerini açıp karnıza doğru tutunca bebek hareketleniyormuş
eslemcagla Mucizem0301 28+4 haftaligim benimde ayni bazen hareket ediyo bazen etmiyo bende endiseleniyorum doktora sordum bu durumu yemeklerden sonra hareket hissediyosan sorun yok demisti bi de ben calisiyorum gün icinde ayakta kaldigim da oluyo kalmadigimda 2 saat icinde 10 hareket saymaliymisiz oyle duymustum
Mucizem0301 eslemcagla ben de çalışıyorum.ama 2 saat içinde 10 hareket hissetmiyorum ya ara ara hissediyorum dediğim gibi yurudugum ya da ayakta kaldigim zamanlar hissetmiyorum
aslan1905_ Mucizem0301 benimde öyle kuzu 31 iken. Az su içmek Ve stresten kaynaklı dedi doktor. Kalp atışını dinle yine de gidip ♥️ bana bugün bol tatlı ye demişti bir de