Llleylaa Slm hanımlar ben 28haftalık gebeyim doktorum bu gün bebegimin iri olduğunu söyledi 1.500 kg şuan ve 2 hafta önden gittiğini söyledi daha önce bu durumu yaşayanlar varmı acaba aranızda bu arada yarın şeker yüklemesi yapılacak bu sebepten dolayı
heyben Llleylaa benim bebeğim de önde gidiyor 19 haftalıkken 400 Gr dı. 2 hafta önden gidiyor dediler 24. haftada şeker yüklemesi yapıcaz biz de
Gzd5 Llleylaa drlar genelde öyle söylüyor ultrasonun yanılma payida var banada önde dedi 35 deyim bu hafta normallesmis dedi. 300 gr falan oynuyormuş doğduğunda. Endiselenecek birsey yok yani merak etmeyin
Bersu3434 Llleylaa 24.haftada bebeğim 900 gram çıktı ama zaten şeker testimide beraberinde yaptırdım doktorum iri bebek vs demedi zaten şekerde çıkmadı halbuki suyum biraz fazla tam sınırda ama gayet sağlıklıyız bebeğin iriliği biraz 7.aydan sonra belli olmaya başlıyor demişti dokorum
Demsi_83737 Llleylaa ben de 33. Haftadayım bana da 2 hafta önden gidiyo diyorlar geçen hafta 2116 gramdı. Şeker yüklemesi 24. Haftada yaptırdım bişey çıkmamıştı. Doktorlar önden gitmesinin herhangi bi sorun olmayacağını sadece 4 kilonun üzerine çıkarsa normal doğum olmayacağını söylediler
Htccndn Bende 30 haftalıkken gittiğimde doktor 2 hafta önden gidiyor dedi 1800 kg dedi bakalım çarşamba günü gidicem ne dicek