Yumicupi Merhabalar, doğum için hastane arayışındayım körfezde doğum yapan anneler deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz, hastane nasıl imkanlar nasıl
Minnaksever Yumicupi ben yapmadım ama kuzenim arkadaşlarım yaptı ben de şu an ordan takipliyim henüz karar vermedim ama orda olacak gibi duruyo
Elf0241 Minnaksever kime takiplisiniz memnun musunuz doktorunuzdan kuzeniniz memnun kaldı mı doğumdan?
Yumicupi Minnaksever nasıl memnun kaldılar mı, bir problem yaşadılar mı, hangi doktora gittiler siz kime gidiyorsunuz acaba kısaca bilgi verebilir misiniz 🙏
Minnaksever Elf0241 hepsi yaşar hocada sezaryen oldu ve çok memnun kaldılar 3.gün her işlerini yapıyorlardı.ben onur hocaya gidiyorum şu an memnunum
Minnaksever Yumicupi hepsi yaşar hocaya sezaryen oldu çok memnun kaldılar ben onur hocaya gidiyorum şu an memnunum onun da sezaryeni güzel.yasar hocanın da takibi pek iyi değil ultrasonu falan eski ama sezaryende çok iyidir
Minnaksever Yumicupi onun hakkında hiç bir fikrim yok ama özel hastaneler genelde normal doğuma pek teşvik etmiyor o konuda devlet daha iyi
Minnaksever Minnaksever benim ikinci sezaryenim olacak 30 yıldır edremitteyim daha bu tane körfezde normal doğuran duymadım illaki vardır da .hatta Buket hoca suda doğum yaptırıyor sanırım orda