rumeysa_1c kızlar 27 haftalık hamileyim ve bugün sabahtan beri karnım sertleşiyor surekli ve belimden kapsama ağrı giriyor ayakta duramıyorum bide yetmezmiş gibi nezleyim napım bilmiyorum bebek çok az hareket ediyor başına gelen varmı off acile mi gitsem acaba
Tomucuk12 rumeysa_1c Ama yalancı sancılar bu haftalarda olabiliyormuş istersen bir acile gidip göster İçin rahatlasın
Xxxxci rumeysa_1c benimde 27.hafta gibi başlamıştı çok korkmuştum şuan 29.haftadayım hala yaşiyorum. Doktorum normal olduğunu söyledi ve magnezyumu günde 2 kere alabilirsin bu dönemde demişti. Yinede her gebelik kendine özgüdür kontrol zamanın geldiyse mutlaka danış canım doktora
rumeysa_1c Tomucuk12 yok canım ya gaz sancısı degil bu hergün düzenli olarak tuvalete çıkıyorum çünkü çok afedersin bu arada gaz sancısı degil eminim yani
Momofates İstersen bi nst ye gir canım için rahat etsin her gebelik kendine özgü kiminde normal olan kiminde anormal olabiliyor
Denizpak rumeysa_1c öncelikle bende bugün nst girdim sancı çıkmadı 2 gün sonra 28. Haftaya gireceğim ama alt karnimda bir baskı ağrı 10 gündür vardı bugün dayanamadim ağrıya gittim bebeğin kafasi alt karnımdaki bağlara baskı yaptığı için çok fazla ağrı hissetmiştim ama tebdir amacli gidin belden kasığa şiddeti gittikçe artarsa tehlikeliymis
rumeysa_1c kızlar acilden geldim şimdi bebeğim iyi çok şükür rahimde ya da bebekle alakalı bir sorun yok dediler üşütmüş ya da agritmis olabilirsin dedi doktor serum taktılar şimdi biraz iyiyim