Bebekkk00 Merhaba güzel anneler ben 13 saat yolculuk yapicamm otobüsle 36+3 haftalık hamileyimm erken doğum riskim de var eşim yüzünden duramıyorum artık ailemin yanına gidicemm bı sorun olur mu sizce fikirlerinizi paylasirmisinizz lütfen.😢
umrumdadegil Bebekkk00 doktoruna danışmalısın bu durumu. Ama bence riskliysen sıkıntı olabilir diye düşünüyorum
nazel123 Bebekkk00 bende 35+3 de 13saat kadar yolculuk yapcam doktorum izin verdi ama kendi aracımızla gideceğiz iki saate bir in yürüyüş yap dedi otobüs sanırım daha uzun süre sonra mola veriyor birde riskiniz varmış tehlikeye atmayın bence
huzunluponcik Bebekkk00 13 saat çok fazla otobüsle çok çok zorlanirsin ben daha önce 29 haftada da 13 saat yol gitmiştim çok kötü oldum bel ağrısından ağladım yol bitmez olmuştu üstelik sizin erken doğum riskiniz var tehlikeli yani
M-Urass_Mom Bebekkk00 Valla eşiniz gitsin ailesinin yanına. Erken doğum riskiniz varken tek başınıza bir de mantıklı olmaz gibi
umrumdadegil Bebekkk00 ayrılacak mısınız eşinle 😕 uçakla gitsen canım en azından çünkü senin için problem olur normalde bile insan zor dayanıyor yani hamileyken ekstra zor ve risklisin evladını hiç riske atma böyle
Gzm34 Bebekkk00 çok riskli bence yapmayın. Ben 31. Haftamda istanbuldan bursaya gittim birkaç saatlik yola zor dayandım ki iki üç kere durmamıza rağmen. Otobüsle asla çekilmez hamileliğiniz de ilerlemiş. Bebeğinizi riske atmayın derim. Doktora da sorsanız o da gitme der heralde.