Aslannnn [bilinmeyen] bugun bakti doktor yumurtalara iki taraftada yumurtalarin var ama küçükler dedi 😕 büyümemiş demekki daha yumurtalar cuma tekrar gidicem inşallah sonuc iyi olur
Aslannnn HulyaDoanYildiz @[silindi] klomen yumurtalarin daha iyi büyümesi için mi yoksa çatlatmak için mi bilgisi olan var mi ??
-Elif- Bende klomenle hamile kaldım ilk seferde tuttu çok şükür, aslında kullandıktan sonra kontrolde doktor büyümemiş demişti bi dahaki ay tekrar deneriz demişti ama benmkiler geç büyümüş geç döllenme oldu yani, adetmden 1 hafta sonra değerim 37di 🌸
Aslannnn bebekkaradag bende klomen bittikten sonra başladim sabah akşam iciyorum sonuç ne olacak merak ediyorum
Aslannnn [bilinmeyen] ayyy hadi inşallah 😉😉 konusmak iyi geliyor canim sagol ara ara yazarim sana rahatsiz edebilirim 😊😊😊😂
Suhus000 Aslannnn inşllhh alırım cnm dua edin buradaki herkesin de allah gönlünden geçeni yüzlerine tebessüm ettirsin sevindirsin ❤❤❤
Zelihazturk Mrb bende dün klomen kullanmaya başladım adetimin 5 günüydü klomen kullanırken adet süresi uzuyor mu ben halen adet görüyorum bilgisi olan var mı