mothercup Çok erken biliyorum ama sağ tarafta hafif kramp tarzı ağrısız hissiyat oluyor solda olmuyormu genelde benim neden sağ
Aylaa123 mothercup o ay hangi yumurtanız aktifse genelde o tarafta batma hissi yasanır illa sol diye net birşey yok
DENIZ_55 mothercup evet canım yumurtama döneminde sanci oluyor kiminde iki taraflı kiminde sağ veya sol oluyor bende birinde çöl kötü kivrandim doktoruma gittim gecmeyince yumurtlama sancin dedi ama ben o kadar k9tu idim o günleri değerlendirmediydim çok sancılı oluyor o yumurtama zamani
mothercup DENIZ_55 a yok benimki sancı gibide değil böyle bi sızımsı ağrısız hafif kıpırtı geçiyor hemen
DENIZ_55 mothercup dedigim gibi bünyeye alakalı bende ilk defa yaşadım öyle eğer bebek istiyorsaniz değerlendirin derim
mothercup DENIZ_55 ben yumurtlama günleimi Ovulasyon ile takip ettim çatlamayıda değerlendirdim bekleyişteyim
hsezenysr Benimde yumurtlamamdan sonra sağ kasıgımda sızlama saniyelik girip cıkıyordu arada bir enfeksiyon vs diye düşünmüştüm korunmuyorduk ama hamile olabileceğim aklıma gelmemişti adetim 9.gün gecikti o şekilde pozitifi görmüştüm umarım sizinde öyledir 💞
mothercup hsezenysr yaa umarım öyledir ama belirti için de erken diye düşünüyorum sizin de böyle yumurtlamadan bi kaç gün sonramı olmuştu hatırlıyomusunuz tam sıralaması gün aralığını
hsezenysr mothercup yumurtlama takibi yapmıyordum ama yumurtladıgımı agrıyla akıntı vs anlayabiliyorum yumurtlamadan 8 10 gün sonra falan baslamıstı yanlıs hatırlamıyorsam