Gizeminannesi Gizeminannesi yemeğim bu saate kaldı kararsızım aklıma bir şey gelmiyor ne yemek yaptıysanız fikir verinnnnn🌸🌸
19Merve-nur Gizeminannesi her şeyi yiyebiliyor musunuz mesela yiyip kusuyor musunuz yoksa ben 15. Haftqdayim normal insan gibi yemeğe baslayamadim.. çok yoegunum 7 kilo vermişim
Ngsngetnsgng Gizeminannesi mutfağın önünden geçemeyen ben normalde yemek yapmayı çok seviyorum ama maalesef ki yemk adı bile duyunca lavaboya koşuyorum doktorum bol bol siyah et yemelisin dedi ama aklıma geldikçe bile kötü olup birşey yiyemiyorum eşim sağolsun yapıyor yemekleri ama çok zor yiyemiyorum ya hiçbir şey
Yeniyeniden Gizeminannesi koca gün naptin kiz az önce işten geldim hemen dolma yaptim birde sancim varken bizdeki bir gariplik var ya rahat olamıyorum herseye yetişemedim derken
Gizeminannesi 19Merve-nur hiç kusmadim ama kusma derecesine geliyorum bazen çünkü midem her şeyde bulanıyor
Sltny 19Merve-nur 22 haftaya kadar yiyememiştim. Açlıktan ağladığımı biliyorum. 1 kilo bile alamamıştım. Şimdi 32 haftadayım; eşim dün eve kıtlık getirdin diye espri yaptı:) şimdi bulantı kusma hatırladığım yok. Geçecek güzelim 🧡
Leylaaa_46 Gizeminannesi patates haşlayıp. Soğan salça ile kavuracağım Yanına turşu ayran Yufka ekmek , maydanoz soğan sumak Yapacağım
Pelinaltnl Leylaaa_46 biz bu patates yemeğinin yanına patates köftesi yapıyoruz bilirmisiniz bilmiyorum görüntüsü cigkofte gibi olur ama içinde et isot falan yok haşlanmış patates oluyor
Aeell Gizeminannesi valla annem sagolsun yapmis yeşil fasulye bende pirinç pilavı yaparim 1 de ayran yada yogurt Alah bereket versn