kader16 Arkadaşlar merhabalar. Bebeğimiz icin nasipse mevlit okutacağız. Hoca ücretleri hakkında bilgisi olan var mı acaba? Ona göre çevremden en makul olanı değerlendireceğim🙏🏻
Sumeyyeky kader16 ücretli mi oluyormuş bende ilk kez duydum ben bir tülbent bir havlu hediye verdim onu bilr zorla aldı
Evrimnbe kader16 normal sıradan okuma yapanlar bizim burada ücret almıyor hediye alan veren oluyor. Ama ilahili tefli sohbetli yapanlar ücretli geliyor 1000 tl diye duymuştum bi kaç ay önce
Elif578 kader16 bulunduğunuz ilçedeki müftülüğe gidip hoca talep edin mevlüd okumak istiyorum diye onlar yönlendiriyor ücretsiz ama siz gönlünüzden kopup hediye veya para vermek isterseniz kabul edip etmemesi kendisine kalmış
Kadersss Yani ücretli olduğunu ilk defa duydum genelde Allah rızası için gelirler ben 2 kere Mevlüt yaptım çağırdım geldiler hatta hediye vermek istedim ısrarla reddettiler
Yeniyeniden Sumeyyeky nerde yaşıyorsunuz siz @Kadersss buralarda 1 telden başlar hocanın sanina gore fiyat artar
Kadersss Yeniyeniden ist yaşıyorum 3 ay önce mevlit yaptık kızıma ve ücreti bırak hediye bile almadılar çok tuhaf zaten alınmaması gerekiyor bu nerden çıktı