Canim her bebeğin bir potansiyel kilo alimi vardir yediklerinle desteklersin ama bazende ne yersen ye kilolu bebek dogmayabilir genlede alakali bak benim ilk bebegim oğlum 4 kilo dogdu ikinci ve ücüncü kiz olanlar 3800 dogdu suan 4. ye hamileyim doktorum diger gebeliklerimden fazlaca kilolu oldugunu söyledi 4,5 5 kilo arasi bekleniyor ama bu hem genetikle alakalı hemde fazla hamilelik gecirdigim yani 4. gebeligin oldugu icin plesantadan bebege kan akisinin hizli olmasiylada alakaliymis ben aman aman beslenmiyorum ama findik badem sütlü tarifler olsun cokca yiyorun meyve ye bol bol kuruyemiş tüket tokda olsan ögün sonrasi sütlü shake yap, doktorum bana tatliyi meyveyi yasakladi ama diğer doğumlarında sikinti olmadigi icin ben yinede yiyorum size son 3 ay icine giren annelere özel bir tarif vereyim o zaman bu kesin bebege yarayacak bir tarif ama düzenli beslenirseniz
12 adet findik 8 adet cicibebe robottan gecirin un ufak olsun üstüne olgun bir adet muz bir yemek kasigi bal ve bir su bardagi sütü koyup yine robottan gecirip her gece atlamadan icip uyuyun bu çok kilo aldirir sizede ama bebeğe ekstra kilo yapar mutlaka deneyin