Meryem345 Ya bu bel ağrısını benim gibi yaşayan var mı ilk haftalardan veri suan 13 haftalık oldum ağrıyor hala ben diğer hamileliklerimde hiç bel ağrısı hatırlamıyorum yani böyle sık sık olan var mı ?
Nisa51 Meryem345 aynısını bende yaşıyorum canim 14 haftwlik oldum ilk başından beri belim çok kötü ağrıyor iki tane kizim var onlarda hiç ağrım olmadi
ilaydaelcinn_1 Meryem345 kızımda prensesler gibiydim, ne ağrı ne bulantı ne bir baş dönmesi hiçbir şeyim yoktu.. Bu gebeliğimde başından beri belim ağrıyor ve midem bulanıyor. Cinsiyeti bilmiyorum henüz, cinsiyetle alâkası olduğunu da düşünmüyorum şahsen. 💐🙂
Hunilianne222 Meryem345 bence kesinlikle erkek çocukla alakalı bel ağrısı 3. Oğluma hamileyim belim kopuyor kıza hamile arkadaşlarım bizde yok diyor
Btl_3347 Meryem345 aynen benimde 2 oğlum var onlarda hiç bel ağrısı çekmedim ama bu kız bel ağrısı çekiyorum arada zorluyor 😢
ikibaloglanannesi Oğlumda benimde belim ağrımazdi hiç. Bu hamilelikte ağrıyor dinlenince geçiyor ama Ekimde cinsiyetini öğreneceğiz inşallah Ama çevremde beli ağrıyan kim varsa kızları oldu :)
Melisa3545 @Meryem345 ikibaloglanannesi benim kızımda sırt ağrım çok fazla olmuştu oturamazdım sırt ağrısından, bu hamileliğimde sadece bel ağrım var.
Meryem345 ilaydaelcinn_1 belki alakası olmaz ama 3 gebelik yaşamış biri olarak ilk defa böyle oldum ☺️ bi düşük yaptım 15. Haftamda hiç bel ağrısı yaşamadım ben çünkü oda erkekti ☺️☺️
Meryem345 Hunilianne222 ya tamam da ben 3 erkek hamileliği yaşadım mesela hiç birin de bel ağrısı yoktu sadece şuanki gebeliğim de var benim de
Glsht1 Benimki kız ben de çok bel ağrısı çekiyorum ve bazen kalçama da vuruyor ağrısı sancı gibi anlamadım, yorulunca da oluyor çok sabit kalıp uzanınca da oluyor