papatya_hy minigim__1 herhangi bir kanamam yok lekelenmem yok normal gebelik belirtileri yaşadım ve gittim hiçbirsey cıkmadk. Eğer senin aşılama ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmadıysan geç döllenme olabilir ama çatlatma iğnesi vurduysan yumurta günün belli zaten görünmesi lazım ya Altan ya üsten
minigim__1 papatya_hy normal şekilde hamile kaldım ilaç vs kullanmadım en son ilişkim yumurtlama gününde olmuştu sat 5 ağustos bilmiyorum ki bakalım haftaya gideceğim Allâh en güzelini kolay yoldan nasip etsin
papatya_hy minigim__1 Canım benim bugub dış gebelik görüldü ultrasyondan sağ tüpümün ucunda duruyordu iğne vurdular düşmesini bekliyorumm
GizeemDeniiz Çok normal. Benimde aynı şekilde 5. Hafta İle uyumlu iken usg ile görüntüleyemedi. Uterus retro olduğunu söyledi, vajinal prop ile ancak görebildi. Şuan 11 haftalık ilk kez usg ile görebildiler. Telaşlanmayın biraz zaman geçince görürsünüz inşallah
papatya_hy GizeemDeniiz Canım benim bugub dış gebelik görüldü ultrasyondan sağ tüpümün ucunda duruyordu iğne vurdular düşmesini bekliyorumm
papatya_hy koza08 Canım benim bugub dış gebelik görüldü ultrasyondan sağ tüpümün ucunda duruyordu iğne vurdular düşmesini bekliyorumm
koza08 papatya_hy anladım canım. En azından başında farketmek iyi olmuş. Operasyona gerek kalmaz inşallah. Sen nasılsın peki hem sağlık olarak hem de ruhen?
Tuqu papatya_hy merhaba çok geçmiş olsun. Dış gebelikte değer bi artıp bi düşüyor diye biliyorum öyle mi oldu sizinde
papatya_hy Tuqu hayır bende sürekli 2 kat artıyordu hatta Dr dış gebelik olduğunu düşünmüyorum diyordu ya ki keseyi görene kadar tüpte ve Dr de çok oldu değerim 9 binlere kadar yükseldi
2209 Merhaba kızlar benim de normal oldu ilaç vs yok. Ama 7. Hafta dedi doktor kesem görünüyor bebek görünmedi. Üzüldü hoşuma gitmedi dedi. Ama başka bir şey de demedi haftaya yeniden gel dedi. Geç döllenme olabilir diyorlar. İlişki 21 Temmuz adet gunumdu ondan 2 hafta sonra yumurtlama döneminde oldu. Sizce geç döllenme mi. Kafam çok karışık
papatya_hy Pamiramsi Teşekkür ederim çok ağrım oluyor sancım oluyor. İğneyi vurulalı 2 gün oldu bugün halen düşmedi 🥺
Dilansmr21 papatya_hy papatya_hy umarım başka doktorlara da gitmişsindir benim kuzenimde bu şekilde oldu keseyi görmedim 9. Haftaya kadar kimi dis gebelik dedi kimi geç döllenme dedi ama normalmis bazen kese görünmeye bilir bir kaç gün önce doğum yaptı dünyalar güzeli bir kızı oldu. Darısı sizin başınıza inşallah dua edeceğim size ❤️
papatya_hy Dilansmr21 yok benim dış gebelik olduğu belli göründü ultrasyondan tüpümde rahmimde yoktu. 1hafta kontrole gittim en son sağ tüpümün ucunda çıktı kese kuzeninizin geç döllenme olabilir. Benim aşılama olduğu için geç döllenme olması imkanzdı direk göründü ztn