Nazgns Acile git hemen eşinle deki mide bulantısı basdonmesi var halsizim beta testi yaparmisinizde acilde yapılıyor. Eğer sabaha kadar dayanabilirim derseniz de sağlık ocagida yapıyor ben tam 4 test yaptim hepsinde silik çizgi vardi 8 haftalik gebeyimm
Nazgns Nasıl resim ekleniyor bulamadim size benim testleride atardım 2 tane erken gebelik 2 tane normal gebelik testi yaptım hepsinde hayalet çizgi çıktı
Kubra0606 Nazgns solda en üstte üç çizgi var ya orda resim yükle seçeneği var oraya yüklenip bağlantıyı kopyalıyoruz sonra burdan atabilirsiniz, merak ettim benimki gibi mi
Kubra0606 Tgb_smh bugün tekrar yaptım ilk idrarla bakar mısınız acaba :) birde 10 dk bekleyip çekmiş oluyorum bunları geç mı oluyor yanlış sonuc mudur:( ilk 5 dk gözle seçebileceğim bi çizgi oluyor kamerada çıkmıyor
madreysubebe Kubra0606 Çok silik de olsa bir çizgi görünüyor o da çok normal çünkü daha adete bile 4 gün varmış. Hamileliğiniz hayırlı olsun
Nazgns Benim ilk yaptıklarım kucukler ama benim adetim 6 gün gecikmisti:) ona rağmen çizgiler silikti bebek 8+4 ama 1 hafta geriden geliyor dedi doktor.. o yzuden sonucu alinca acele etme 7. Hafta doktora git hem kalp atisini duyarsın karnından bakılır:)
Nazgns Senin adetine 4 gün varmis ama 🤗 benim 6 gun gecikmisti bide bekleyip çekilmiş resimler ben ilk gormedim bile ,atmadiysan teste tekrar bak daha bellirgindir.
Tgb_smh Kubra0606 benim ilk 15-20 dakikada belirginleşiyordu çizgi,senin ilk 10 dakıkda çıkmış.Bugun sağlık ocağına git kan ver muhtemelen betan yükselmeye başladığı için bugün çizgin daha da belirgin çıkmış
merveli9 Kubra0606 merhaba bende testim bu şekildeyken 46 değerle öğrendim kızımı inşallah güzel sağlıklı bir gebelik geçirirsin tebrik ederim 🥰
Kubra0606 Tgb_smh yaaa hala inanamıyorum🥲 çok teşekkür ederim ne sorsam cevapladınız Allah razı olsun sizden. Bebişinizi sağlıkla büyütün inşallah 😍
Kubra0606 Tgb_smh bugün kan vermeye gitmem gerekiyor artık son 3 testim kaldı😅birkaç sitede 5 dk sonrası geçersizdir yazıyorda o yüzden tedirgin oldum. 5 dk da çizgi çıkıyor ama ancak gözle görülür
Tgb_smh Kubra0606 Ne demek hep senin gibiydik bizde heyecandan Allah sizdende razı olsun.İnsallah hepimiz sağlıkla büyütelim bebişlerimizi 😇Kan sonucunu heyecanla bekliyorum 😍
Ilknry25 Kubra0606 benimde böyleydi canım başta , Allah izin verirse bi oğlum olucak 17.haftadayim .değer yükseldikçe çizgi görünür oluyor hemen git kan ver