madreysubebe Bigsecret3 prodoctor olması lazım yanlış hatırlamıyorum. Testi silik çıkanın oğlu olur derler bilmiyorum bende tuttu hayırlısı olsun sizin için de 🤍
Bigsecret3 madreysubebe ay sizin Allah iyiliğinizi versin ya ilk defa duydum testi silik çıkanın oğlu olur diye 🤣 bu artı Med olabilir mi csnim prodoctor erken gebelik testi pembe saplı oluyor 🥰💖
madreysubebe Kubra0606 Artış olmaması tehlikeli yüzde yüz artmamış olabilir hiç problem değil. Kimyasal gebelikte gebelik testinde bir süre sonra kaybolma oluyor. Değerde de düşme oluyor artış olmuyor
madreysubebe Bigsecret3 Ahahaha😂 o kadar çok hurafe vardı ki bütün hepsini biliyorum artık gerçi Çin takvimi bile tutmadı 😂 inanın çok hatırlamıyorum sanki hatırımda prodoctor olarak kalmış 🤍🌹
Bigsecret3 madreysubebe prodoctordur o canım 🥰 hurafeleri say say bitmez 😂 ben hamileyken acı çok yedim biber o bu şu bana dediler ki acı çok yeme daha doğrusu burada gördüm acı yiyenin bebeği kör olurmuş 😂
madreysubebe Bigsecret3 Ben sadece cinsiyet hurafelerini dinledim diğerlerini pek bilmiyorum. Bir ara sürekli cinsiyet şeylerine bakıyordum rüyalarıma giriyordu 😂
Kubra0606 Tgb_smh yaptırdım sonucunu bekliyorum ❤️zaten eğer yine yükselmişse bi daha yaptırmayacağım haftaya kadar kollarım çok küçük oldu şişti morardı
Kubra0606 Tgb_smh bide tansiyonum yüksek çıktı bugün, zaten başım dönüp duruyor. Sizde de olmuş muydu
Tgb_smh Kubra0606 .Doktorum normal dedi dışarıya çıktığında çantana şeker at kötü olmasan bile bir iki tane ye dedi. İnşallah beta artışın güzel bir şekilde olmuştur dualarım seninle 🙏🙏🙏
Tgb_smh Kubra0606 Ya gerçekten mi 😣😣😣 şöyle düşün en azından bir sorun yok bebeğin olabiliyor,tekrar denersiniz yine olur inşallah yıpratma kendini.
Kubra0606 Tgb_smh çok şükür ki eşim çok destekçi yapacak bir şey yok, adet düzenim şaşmaz inşallah ya ondan korkuyorum ne zaman regl olurum acaba