goktugceee Serap09 manisada yaşıyoruz annem bana da diyordu çıkmış canın çekiyor mu yapalım mı diye bizde bazı pazarlarda vardı
Tutaste_ Serap09 şimdi bize niye cektiyon. cidden şu platformda yemek ismi yemek paylaşanları anlamıyorum çekiyorsa al güzel kardeşim şimdi zamanı marketlerde var pazarda ben görüyorum . ama yapmayın bizimde canımız çekiyor halim yok yapmaya ama.
Serap09 goktugceee ben aydinliyim ama şuan aydında değilim malatyadayim heryerde cikmismidir acaba sizin canınız istedimi
goktugceee Serap09 bir kere pazar dolaşmanız yeterli manavlar soruya cevap olacaktır :) eşiniz de sorabilir
Tutaste_ Serap09 valla benimde canım çekti :D ama saran yok yapan yok :D başından beri çekiyor ben rizeliyim bide bulunduğum yerde karalahana yok mor lahanayı gösteriyor adam bana karalahana dıyınce. yapamıyorum o yüzden pazarda gidemiyorum pazarda uzak :D
Tutaste_ Serap09 örnek verdim sadece . İnternete hamile marketi var gönderiyorlar öyle oraya Bi bak ıstersen
Serap09 goktugceee buraya yeni taşındık pazar bisey bilmiyorum maalesef öğreneceğim inşallah tayin yeni çıktı