Desidaaa Bugün itibariyle sağ kasığımda bir ağrı var en son servikal kanal uzunluğum kısalmıştı 12. Haftalarda onda böyle bir ağrı olmuştu şuan da normal mi acaba doğum başlıyor falan olmaz değil mi korktum
sena_arslan1 Desidaaa bende 35 hafta az önce kasığıma ağrı girdi dik duramadım yatınca geçti Allah’tan bende korktum bide benim bebiş aceleci kanalda 😏
Bilibon Yani boyle bi durumda ben panik oluyorum dr a gorunurdum ama artik baskilari normal dio dr bnmde oyle normal dio sonucda cocuk sezaryen olucani bilmiyo dogum icin hazirlanio dio
Desidaaa Bilibon bende doktoruma yazdım hemen yarın gel bakalım dedi ama buraya tecrübeli annelere de bir sorayım dedim panik oldum biraz
Desidaaa sena_arslan1 yaa kanala girerken ağrı sızı hissetmiş miydiniz acaba kanala giriyor olabilir mi benim kız da acaba bizimkide yaramaz biraz 😂
sena_arslan1 Desidaaa hissetmedim hiç kontrole gittiğimde kanalda dedi ama doktorum hiç ağrı hissetmedin mi diye sordu
Desidaaa sena_arslan1 ya bende yarın bir gideyim bakalım inşallah bizim bebekler bizi üzmez biraz daha beklerler en azından 37 olsa diyorum hep
Tugbaayd sena_arslan1 kanala girdikten sonra karnınızda hateketlerini hissettiğiniz yerler değişti mi
sena_arslan1 Evet ya inşallah 37leri görürüz haber edin doktor ne dıcek bakaşım hayırlı güzel haberler
Desidaaa sena_arslan1 muayene oldum bugün az bir sancım çıktı ama normal dedi 17 20 lerdeydi genelde çatı muayenesi falan yaptı arada ağrılar olabilir artık korkma dedi
sena_arslan1 Tugbaayd evet vajinamda hareket ediyo gibi benim bebenin eli ayağı sürekli yüzünde öyle hissediyorum