Kızlar merhabaa… Buraya böyle bi doğum hikayesi yazarmıyım diye çok düşünmüştüm ve şimdi yazıyorum… doğumda bi gün önce annemlerdeydim sabah dışarda kahvaltı yaptık sonra ev yakın olduğu için yürüyerek geri dönelim dedik ama ben yürürken zorlanmaya başladım bacaklarımı öne atamaıyodum resmen. Ordan yavaş yavaş annemlere kadar yürüdük. Hiç daha yukarı çıkmada kardeşimi dedim ben eve bırak diye ablamda benle geldi . Arabadan inerken yine çok zorlandım arabanın önünü bile geçemedim kardeşimle ablam yardım ederek eve çıkabildim. Ama ağrı sızı yok yani. Kasık kemiğim ağrıyo sadece o da abartabileceğim bişey değildi. Ablamın gitmesi gerekiyodu. Görümcelerimi çağırmamı söyledi hani en azından yanında dursunlar diye ama ben ağrım olmadığı için kimseyi telaşlandırmak istemedim yatıyım geçer büyük ihtimalle dedim . Eşime haber verdim hastaneye gitmemi söyledi sokağın başında mesai saatinin bitmesinede 2 saat faln var doktorumuz gitmeden gözük dedi ama ben yine aynı şekilde dinleneceğimi söyledim ve gitmediö😅 ama yürümekte çok zorlanıyodum yinede geçip mutfakta basit pilav çorba falan yaptım akşam yemeğine kaynanama haber verdik hani olabilir mi böyle diye dedi hiç hatırlamıyorum ki kendimş😂 yanıma geldi akşam ama hala diyoruzki belden karından vuruyo sancı bekleyelim diyoruz.. ama ben artık 15 dk bi tuvalte çıkıyodum gecede hep aynıydım çok uyuyamadım . 6 dan sonra zaten hiç uyumadım. Eşim işe ggitmedi hastaneye gidelim dedik artık. O hazırlandı ben hala tuvalete gidiyorum ama artık bğyük tuvalet için çok zorlandım ve afedersiniz iki kezde yaptım sonra az bişey kan geldi ve karnıme belime ağrılar girmeye başladı. 5 dk bir falan. Hastaneye gittik doktor hemen ilk beni aldı muayene etti ve 8 cm dedi hemen doğuma ben şok oldum çünkü gerçekten adet ağrısı gibi sancılarım vardı sadece ve ıkınma hissi geliyodu ama çok az yarım saat falan sancı çektim büyük ihtimalle yürüttüler pilates topuna oturttular. 15_20 dk da bebeğim doğdu ama 6-7 kez ıkınmada geldi. Beni daha çok zorlayan dikişler oldu uğuşturduk deselerde canım acıdı . Korkutmak istemiyorum kimseyi ama illaki zor her anı kolay olcak diyede bişey yok malesef. Bebeği kucağıma verdikleri an öyle güzeldiki. Tarifsizz… Herkes inşallah çok kolay ağrısız sancısız doğumlar geçirir… Sorularınz varsa cevaplayabilirim …: