Utanarak ve cekinerek yazıyorum, sabahtan beri konu acsam mı diye düşünüp durdum kimseyede söyliyemiyorum.. lütfen yargılamayın
Sabah mast. Yapma gereği duymuşdum sorgulamayın hormonlar işte eşimde işdeydi🙄
Ve birden su geldi. Yani bir anda oldu tüm ic camaşırım ve altımdaki minder ıslandı o derece bir kac damladan bahsetmiyorum bir bardakla su dökülmüş gibi.. cok korktum tabi sinirlerim bozuldu :( bebeğimin suyumu geldi yoksa idrarmı anlıyamadım.. evde ph kağıt testlerden vardı eğer rengi değişirse bebeğin suyu oluyor diye biliyorum ve bende değişmedi o beni rahatlattı bıraz ama yinede icimde bir korku var okadar cok olunca..
bebeğim hareket etti, kan vs gelmedi ve sızıntıda yok o yüzdende düşündürdü beni su olsa devam gelirdi.
Kızımda suyum geldiğinde bir anda bukadar gelmişdi evet ama doğuma kadarda gelmeye devam etmişdi sızıntı şeklinde ama bunda gelmiyor daha. Acaba idrarmıydı ?
Kimseyede diyemiyorum aileme eşime nasıl diyeyimki, eşim calışıyor kücük kızım var.
Kafayı yicem kendimi cok sucluyorum.. ama bi yandanda değildir ya diyorum başınıza gelen varmı ? Yani ilişki sırasında veya sonrası suyu gelen ?
Bu arada 26+2 haftalığım…