mervedmrcn Kızlar ben devlet hastanesinde doğum yapacağım, özel oda maalesef yok ama tek kalabilmem için oda ayarlayacak doktorum sağolsun, ben odayı süslemek istiyorum buna müsaade ediyorlar mı bilgisi olan var mı?
Aylaa123 mervedmrcn bildiğim ve arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla izin vermiyolar zaten sadece ziyaret saatinde odaya birilerini alıyolar çokda bir anlamı kalmıyor bence evinizi süsleyin içinizde kalmasın
DENIZ_55 mervedmrcn veriyor diye biliyorum canım ben 9 ay ince dogum yaotim iki odalı idi izin verildi süslendi odası
SancarMom mervedmrcn İzin vermiyorlar canım malesef zaten odaları zor temizliyorlar yarım yamalak ona hiç müsade etmezler ama sor yinede
mervedmrcn Aylaa123 büyük bi Mevlüt yapıcam zaten ama hastane odasını da süsleyesim var doktorum akrabam oluyor onun takibinde olduğum için mecbur devlette yapıcam doğumu ama işte odayı süslemeyi de istiyorum yapılmamasına üzüldüm ya
Aylaa123 mervedmrcn yok size hatıra kalması açıcınsan kendiniz için süsleyebilirsiniz evinizi ama büyük mevlüt yapıcaksanız o zamana süsleyin daha iyi olur hastanedense
kadrsss mervedmrcn çikolatanı kolonyanı şerbetini koyabilirsin bence bi masaya koyuluyor sorun olmaz kapıyı bile süsletiyorlar
bebisliozlem prenseshanim999 bende şehir hastanesinde yaptım doğumumu izin vermediler birisi süslemişti torpil geçmişler çünkü bebeğin annesi-babası vs hastanede çalışanmış. ama kuzenim yaptı sadece fotoğraf çekip hemen toplamış alelacele olan şeyde güzel olmaz güzel olmamıştı malesef
bebisliozlem Aylaa123 ben öyle yaptım gayette güzel oldu 🩷 annemin evinin oda kapısına astım kapı süsünü 🤣 özel hastane kapılarına benziyo 🤣 hediyelikleri de masama koydum üstüne çok güzel bir masa örtüsü koymuştum açıkçası hastanede çekilmiş sanarlar mı evet 🤣 folyo balonlar aldım 5,6 tane baby hello world yazan falan hastane odası gibi olan çekimi bile yenidoğan fotoğrafçısında yaptırdım valla gayette güzel oldu hepsini hastanede yaptım sanıyorlar halâ
Aylaa123 bebisliozlem en güzeli olmus içinize sinmiş en azından🫶 benim hiç öyle heveslerim yok özelde yapıcam ama odayı görecek halim olacakmı allah bilir kapı süsü ve hediyeliklerimi götürcem yeter allah bereket versin 😂😂