Srp53 Tutaste_ muhabbet kuşlarından anlayan üreticilerin kurmuş olduğu platformlar var oralara bir sor istersen illaki sana bir şey derler
Tutaste_ Srp53 var şimdi bit pire ilacı aldım kullanıyorum bide Bi iğrenç kokuyor :Drize merkezde üretici var diye aklında olsun üretici o biyolog diye biliyorum sayfasının adı bıyologun kuş eviydı heralde
Gizemx20 Melosum34 4 kişiyiz birinin sağ partisi ampute birisi sağır diğer ikisininde psikolojisi bozuk😂 34 haftalık hamileyim bakalım benim oğlanla neler yapacaklar ![ https://mutluresim.com/images/2024/09/09/zKGzCu.jpeg]
Melosum34 cLearQueen Tetra balığı bizde de akvaryum var biz Çiklet besliyoruz acayip rekabeti seven hayvanlar hep dövüş içindeler 😂
cLearQueen Melosum34 tetrazon ve neon tetra var bizde 2 tane de çöpçü. Normal 20 tane falanlardı. Aşırı kavgacılar hatta birbirlerini yiyorlar gecen gün kılçık temizledik akvaryumdan garipler ya
Mrymne Melosum34 bende de böyle bir oğluşş var😍 ismi zeus efe tam bir şaklaban ilk bebisimmm, şimdiden bebiş geliyor diye daha çok onun adına heycanliyim ne yapacak acaba diye ,tüm yavruların tüyü kadar ömrü olsun inşallah çok minnoş bir post 😍😍
Melosum34 Mrymne tombiş ya resim geldikçe ısırasım geliyor hepsini acısını şiladan çıkarıyorum bende 😄
Melosum34 Gg5348 oy melek En korktuğum şey başıma gelmesi Çok üzüldüm ☹️Yeniden bir can sahiplenin size iyi gelecektir yerini doldurmaz tabi ama gerçekten hayvanlar eve huzur neşe veriyor 🙏🏼
Gg5348 Melosum34 çok istiyorum ama acısı çok ağır geldi yeniden böyle bir şey başıma gelirse diye korkuyorum açıkçası😔