Sirius22 1 numaralı test erken gebelik testi prodoctor sabah ilk idrarla yaptım gölgemsi bir çizgi belli oluyor. 2 numaralı test predictor erken gebelik testi onuda öğlen yaptım. [](
Aylaa123 Sirius22 ben ikisimdede silik çizgi gördüm ama yanıldım mı acaba alttaki daha soluk duruyor gibi
sutlukahve_ Sirius22 sabah daha net oluyor diyorlar ya belki o yüzden çıkmamıştır ikincide kan verin yada bikac gün sonra tekrarlayn
Aylaa123 Sirius22 1. De belli evet ama ben 2. De çok aşırı silik gördğm belki göz yanılmasıdır kan verin geçikmeniz olduysa
Sirius22 Aylaa123 bugün adet günüm aslında daha gelmedi adetim yarın falan veririm kan ya hangisine güvenicem ben şimdi testlerin
Pinar6161 Sirius22 estrofem betahcg değerini de yükseltiyor. Ben bu ilacı kullandığımda adet geciktikten sonra kan vermiştim 28 çıktı 2 gün sonra regl oldum. Doktorum öyle demişti. Siz hayırlı sonuçlar alırsınız inşAllah🙏
Pinar6161 Sirius22 benim doktorum öyle demişti ama gebelerde kullanıyormuş bu ilacı. Bilemiyorum belki de hamilesniz 😍