bhtrolcay Kızlar bugün kontröle gittim kilosu 1335 boy 35 cm ama kilosu 300 gr öndeymiş ve suyu fazlaymış tatlıyı yemiceksin dedi şeker yüklemeside yaptırmamıştım yaptırsamda diet vercekti zaten morelim bozuldu ilk gebeliğimde herşeyden çok yiyordum hiç böyle bişi olmamıştı 😔
Btlshnnn bhtrolcay düzeliyor canım eltim öyleydi tatlıyı komple kesti hemen fark etti yediklerine dikkat etmem gerekiyor
Bo16 şeker kaynaklı muhtemelen kandan seker değerlerinize hba1c ,açlik ,tokluk kan şekeri bakıldı mi benim de 4 gün önde bebek değerleri ama ben bebeğe kilo aldıran şeyler yiyorum o yüzden
bhtrolcay Bo16 kan şekerim açlık tokluk düşük çıkmıştı bende şeker yüklemesi yaptırmadım aslında bende hep protein ağırlıklı besleniordum süt yoğurt muz tavuk et köfte arada bi çok canım çektiğinde tatlıyı yiyordum engel olamayıp şimdi böyle diyince ne yicem bilmiorum
Bo16 bhtrolcay muhtemelen diyet önerilir sekeri tamamen kesmek için nefis cekiyor şekerli şeyleri biraz dinginlemek lazım
bhtrolcay Bo16 aynen bide hamilelikte özellikle çok çekiyor ama doğru diosun canım şurda 2.5 ay daha dişimi skıcam