mervemurat16 Kucuk_dunyam gecikmenin ertesi gün hemen kaset test yapın sonra kan verin bende 3 gün kala öğrenmiştim gebeliğimi
Kucuk_dunyam mothercup 1 saate gidicem kuzum inşallah 🥲🥲 çok heyecanlıyım acilde kan testi kaç saate çıkıyor bilgin varmı acaba ?
Kucuk_dunyam Eda3838 çok teşekkür ederim 1,5 saate çıkar dediler sonuç atarım tabiki sadece çok dua istiyorum sizden 🙏
Melike1001 Kucuk_dunyam olmuş olmuş hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
babysmomy Kucuk_dunyam hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌼 ben iki gebeliğimi de düşük değerlerle öğrendim birini 24 birini 18 ile o yüzden düşük olması sizi hiç endişelendirmesin
1Anneadayiiii Kucuk_dunyam hayırlı olsun canım inşallah güzel ilerler hamileliğin 😍🤲🏻 babada dua eder misin lütfen transferimin 9. Günü bugün 🥺🤲🏻
Kucuk_dunyam Melike1001 amin inşallah canım kesin var demek dimi bu saat geç oldu doktor da yok hastanede meraktan çatlıcam
Sirius22 Kucuk_dunyam kesin kızz ay ağladım biliyo musun çok sevimdim sağlıkla gelsin bebişin bende gece kan vericem banada dua et nolur🫶🏼
Melike1001 Kucuk_dunyam 0-10 arasından yüksek olursa pozitif oluyormuş öyle yazıyor Google da ama yarın hemen randevu alıp Bi doktora git evet daha bişey görünmez bunun için erken ama en azından pozitifliğini teyit edersin 🥰
Kucuk_dunyam Sirius22 amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin sanada dua edicem merak etme bende mutluluktan ağlıyorum ❤️