sacmalamakizim Selam hanımlar biz bugün 24 haftalık olduk, ve bir 🌽 büyüklüğündeymişiz. Sizler kaçıncı haftaya girdiniz, hangi meyve sebzesiniz. ☺🌸
dika sacmalamakizim merhaba biz havuç olduk 20 haftalık bugün doktordan geldim suyum biraz fazlaymış başına gelen oldu mu düzeldi mi
sacmalamakizim dika Şeker yüklemesi isteyebilir belki, benim ilk gebeliğimde de suyum biraz fazlaydı, herşeyi normal çıktı tahlilde.
nuurmiss dika merhaba benimde 20. haftada girdiğim detaylıda suyum fazla çıkmıştı bu hafta 27 haftalık oldum suyu normale dönmüş şeker testi de yaptırmadım yiyip içtiğime de çok dikkat etmedim açıkçası ama herkeste aynı olmayabilir 🥰
Zuleyha29 dika benimde detaylıda fazla çıktı 1 hafta şeker takibi verdi sonuca göre diyetisyene yönlendirebilirim dedi yani şekerden dolayı olabiliyormus pazartesi gidicem bida bakalım
dika sacmalamakizim ay inşAllah herşey normal çıkar şuan 5 aylıkım doktorum 7.ayında sana şeker testi yapacam dedi belki gizli şekerin olabilir halbuki şekerli tatlı şeyler de yemiyorum hep ekşi yiyorum canım istiyor peki herşey normal çıkınca nasıl ni yol izlediniz neler yaptınız
Htccndn Cansu-2600 idare ediyoruz canım uykusuz kalıyorum bazen uyuyamıyorum bazen rahmime baskılar oluyor sürekli çişe gidiyorum o hiç bitmiyor zaten 😂 bu arada evet ilk gebeliğim canım senin nasıl gidiyor
gamzebngaa_dmr Fatmanur12345 aa bizde 10+2 olduk bu gece yarısı 10+3 olacağız bizde çilek 🍓 kadar olduk 🥹