1Ali 35+4 olduk sonlara yaklaştık artık çok şükür o yüzden merak ediyorum. Sizin nişanınız kaçıncı haftada geldi ve nişan geldikten ne kadar sonra doğum yaptınız
Bebisco 1Ali ilk oğlumda 37+2 de sancıyla hastaneye gittim doktor muayene ederken geldi 6 saat sonrada doğurdum zaten
1Ali merimiri maşallah bitmiş artık sizin, sağ salim kucağınıza alın inşallah. Bazılarında erken geliyor demekki bir kaç postta gördüm çünkü
1Ali Bebisco bazıları geldikten 1,2hafta sonra doğurdum demişti bazıları daha da uzun süre beklemiş herkeste farklılık gösteriyor sanırım 🥰
merimiri 1Ali evet bitti cnm nerdeyse her an olabilir 🤭 bazen su ve nişan olmadan da doğuma gidebiliriz bakalım
1Ali merimiri nedense suyun müdahale edilerek patlatılması daha iyi gibi geliyor bana, su gelirse direkt hastaneye gitmemiz gerekiyormuş ama gelmezse en azından sancılarımı evde çekebilirim gibi geliyor
BsrSnmr Buttercup16 bende 36 haftadayım ne kadar zamandır bilemiyorum ama bebeğim hiç hareket etmiyor salladım bastırdım karnıma tık yok yaşadın mı hiç ?