Sermindrgt Selam anneler, nasılsınız napıyorsunuz şafak kaç? Yeni gelen güncellemeleriniz nelerdir? Çalışan anneler nasıl dayanıyorsunuz? Çayınızı kahvenizi alın sohbet edelim kız❤️
ssevilmommy Sermindrgt uygulamada 88 gün gözüküyor ama sezaryan olacagım için ortalama 70 günüm falan kaldı sanırım😀
Ysmnpmk Sermindrgt bizimde 86🥲🩷 sona yaklastigimiz için hem mutluyum hemde korkuyorum nasıl annelik yapicam diye 🫠
Htccndn Selam canım şimdilik iyiz ara ara rahmime baskı oluyor belime ağrılar giriyor ama idare edicem diyorum 😂 33+2 günlük hamileyim 47 gün kaldı eksikler bitmiyor daha odasını tam bitiremedim doğum çantam hazır değil inşallah yeştiririm 😂
1Prens1Prenses53 Sermindrgt benimde son 85 ama tabi sezaryen olacağım için ortalama 70 gün 😍 zaman çok çabuk geçiyor ve yapmam gereken birsürü iş var.kafamda o kadar yük ki hepsi.inşaAllah biran önce halledebilirim de rahatlarım🤲🏻
Sermindrgt Kızlarre hiç korkmayınn benimde ilk doğumum olacak bazı sağlık problemlerinden dolayı sezeryan olacağım ama önemli olan nasıl doğduğu değil, sağlıklı olsun iyi olsun yeterli Kimsenin lafına bakmayınnnn❤️❤️❤️😘😘