E-ok Arkadaşlar merhaba ben 39+1 haftalik geleyim bebeğin baş çevresi 33 cm çıktı en son doktor biraz küçük dedi bu durumu yaşayan var mı ilk defa söyledi bunu bu kontrolde bunun bi sakıncası var mı bebek için
Gg5348 E-ok kaç hafta gerilik var dedi benimde bugün kontrolüm vardı 36+5im baş çevresi 36+3 dedi bir ölçü içinde bir hafta geri ama bir şey olmaz genelde büyük diye zorlanırız bunun bir zararı yok dedi bana
EceQueen E-ok kolay doğum olur bu sayede bence🫶🏻❤️ risk teşkil eden bir durum olsa doktorunuz söylerdi şu ana kadar
Betul-97 E-ok Nesi küçük canım ben tam 40 haftalıkken doğum yaptım kafası 35 cm şimdi 1 ay 1 günlük 38 cm olmuş gayet normal neden küçük demiş ki
E-ok Bilmiyorum durdu durdu son hafta bana böyle söyledi bende ne yapacağımı bilemedim iyi mi değil mi anlamadım sizlere sormak istedim haftaici başka doktora da gideceğim
Ada20212024 E-ok 39+2 de doğum yaptım 35 haftalıktı kafası 33 cm. Gibi bşydi prametüre şapka bile hafif bol kalırdı ama şimdi kafası zehir😂 hiç bşy olmaz Allah’ın izniyle