Kacamazz Kızlar özel hastane acilinde beta hcg bakıyorlar mı ? Bugün devlet hastanesi aciline gittim bakmadılar
Gokturkmom_ Kacamazz acilde bakmıyorlar polikinlikten randevu alın ya da sağlık ocağına gidebilirsiniz ama orada da kanı sabah alıyorlar. Başka bi seçenek de özel hastane tabi
Zeynep9120 Kacamazz özelde bakıyolar ama artk devlet acillerinde beta kanı almıyolar ben saglk ocagnda vermiştim
Kara22 Kacamazz evet bakarlar git özele laboratuvara in ben hamilelik testi yaptırcam de hemen kayıt açıyorlar
Kacamazz Gokturkmom_ ben çalıştığım için öğle arası acile gidip şansımı deneyim dedim de almadılar. Özel hastane acili alıyor mu yani
Gokturkmom_ Kacamazz evet özel hastanede istediğiniz her şekilde verirsiniz diye biliyorum çalıştığınızı da belirtin ya da madem hastanede çalışıyorsunuz doktordan rica edin kadın doğum bölümünde
1Anneadayiiii Kacamazz alıyolar canım acilden girip beta baktırmak istiyorum diyorsun muayene olmana gerek yok
Pamiramsi Kacamazz özelde direk vezne kısmından hcg baktıracağım diyerek ücretini verip baktırabilirsiniz 🥰
_tuba12 Kacamazz ben Çanakkale Medical de verdim perşembe günü saat 20.30 da verdim saat 22.00 da beta mı öğrendim devlet maalesef almıyor ben de çalıştığım için özel aciline gitmek zorunda kaldım
Kacamazz Gokturkmom_ teşekkür ederim bilgileriniz için ben başka yerde çalışıyorum da öğle arasında yakın bir hastaneye gidip geldim hastanede çalışmıyorum yoksa ☺️
Kacamazz Gokturkmom_ benden kaynaklı olmuş acile gittim geldim diyince hastanede çalışıyormuşum gibi gözükmüş 😅kusura bakmayın tekrardan teşekkür ederim akşam özel hastaneye gideyim o zaman
hsezenysr Özel hastanede yaptırmıştım bende beta hcg 1 saatte sonuç çıkıyor 350tl gibi bişey ödemiştim hatta
Kara22 Hilalalcan1 bende öyle 😅😅😅 cumartesi test yaptım çift çizgi hemen gittim laboratuvara indim yaptırdım
Kacamazz hsezenysr benim bugün adet günüm sabah kaset test yaptım negatif çıktı yine de kan vermek istiyorum