M-Urass_Mom Ay452 Efa-mom öneririm hamilelik başındaysanız. Ben 2 kutu kullanıp sonrasında Decavit’e geçtim. 37+2′yim hala Decavit kullanıyorum
Aybukealtintas Ay452 merhaba bende imom omega kullanıyorum en basından beri, acaba ne zaman içiyorsunuz belki onun etkisi vs olabilir
Ysmnpmk Ay452 bende içiyorum canım ama bende herhangi olumsuz etkisi olmadı özellikle akşam 9da içiyorum kendime bı saat belirledim
Birbebekannesi01 Ay452 doktorum decavit yazmıştı onu kullanıyorum şuan bitince 1 kutuda regenesis max almayı düşünüyorum içerik olarak daha iyi sanırım ilk gebeligimde de ondan kullanmıştım herhangi bi yan etki olmadi Dr.nuza danışarak değiştirin derim
Aybukealtintas Ay452 anladım, bende akşam yemeğinden sonra içiyorum ama dediğiniz gibi bir durum yaşamadım kaç aydır hiç, doktorunuza söyleyin farklı bir vitamin ile değişim yapar en azından
160620 Ay452 kesinlikle kahvaltı sonrası için benide çok kötü yapmıştı yatarken içiyordum ilk başlarda. Gündüz kullanmaya başladım artık rahatsız etmiyor beni🫶🏻🙏🏻