-sumos- Kızlar yaşadığım ülkede normalde 7 haftalık aşağısına ultrason da bakmıyorlar… Ama az önce bir yer buldum özel klinik haftaya pazartesi gideceğim Ozaman 5+3 günlük oluyor sizce dr görür mü bebek varsa…?
gzmkl -sumos- bunun için beta değerinizin alttan muayne ile 1500 ile 2000 bandında olması gerekiyor diye biliyorum ona gore ultrasona alıyorlar bende öle yaptilar 1500 u görmeden ultrasona almadılar
-sumos- gzmkl hımm anladım hayırlısı bakalım yarın kan vericem bakalım o kadar yükseldiğini zannetmiyorum ama pazartesiye de daha 6 gün var ozamana da yükselmiş olur mu hiç bilmiyorum
Mrvsmt2502 -sumos- şuan 6+2 gebeyim. Bi tanede kızım var 29 aylık onu kontrol ediyorum devamlı demek istedim 🥲
-sumos- Mrvsmt2502 ah evet canım şimdi anladım kusuruma bakma kafam dalgın doğru okumamışım sanırım rabbim dualarımızı kabul etsin yavrularımıza sağ Salim kavuşalım bu günlerimizi de anı olarak hatırlayalım hiç bilmeden birbirimize ettiğimiz dualar yerini bulucak … inanıyorum bana da haber et canım sürecinde gelişme olursa 🤲🏻🤲🏻
Mrvsmt2502 -sumos- amin canım inşallah 🥰 23 ünde muayene olacağım inşallah sende haber et aklına gelirse 🥰
gzmkl -sumos- bence kendinizi hiç strese sokmayın bende ilk gebeligimde düşük yaptım kimyasaldi şimdi gene hamileyim sizi iyi anliyorum içinizde korku ve heyecan var bence sakin kalmaya çalışın yoksa beklemek size zulüm gelir
myangelson -sumos- tam sınırda yükselme olmuş gibi 2 gün sonra yine tekrarlayın düzenli takip açısından
H_38 -sumos- %100 artmış olsa ayın 6sında 92 8inde 184 olması gerekiyordu ama zaten %60 artması yeterli