Gamzelimtatlis bsrakkaya0 cok sagol 2 hafta sonra falanda o bolume randevu alicam iki doktor arasindan alirim 😊😊😋
Gamzelimtatlis aaydingulsahhh hayir demedi ilk hamilleigim degil. Sık sık gidiyorum riskli oldugu icin haftada gidiyorum htta diger cocugumu goturmuyorumki doktorun dedigini net duyuyum anliyim doktor kan vericeksin demedi bende kendim bilemem digerinin ustunden seneler gecti . Ki ilk hamileigimde olabilirsi doktorun soylemezi lazim devettekiler cokta umursamiyoo herseyi benden bekliyolar ilac kullaniymmi kan veriyimmi idrar veriyimmi diye surekli ben sormamam bilememde zaten onalrin beni bilgilendirmesi lazim. . Son gittigim doktor erkek doktordu digeri kafinda erkek doktor herseyi detayina kdar soyledi napmam gerektigini kullandigim ilaclari neyi kullanip birakmam gerektigini agrimin olup olmadigini iyi doktora denk gelmek mesele
aaydingulsahhh Gamzelimtatlis işte doktorun da dalgınlığıma gelmiş De olabilir .. hastahanelerde soru sorucu olmak gerekiyor.. ben bilsem de bilmesem de teyit ettiriyorum .. şimdi nereye gideyim direk laboratuvara mı yoksa kayıt da işlem gerekiyor mu? Şimdi bitti mi eve gidebilir miyim gibi ?
Alone Canım bende o hastane takipliyim. Şevki çeleni diyorsun sanırım bende ona gidiyorum. Önce ultrason ile bakıp kan vermeni istiyorlar gidip kan veriyorsun 3 gün sonra çıkıyor. Öğleden sonra gidip doktor ile sonucu görüşüyorsun. Yani benim öyle oldu
cananbarankocak aaydingulsahhh Bende Etlik şehir hastanesine gidiyorum ama hep 6. polikliniğe gidiyorum ve hep farklı doktor oluyor bende tahir hocadan memnun kalmıştım cinsiyet falan öğrenmiştim ama başka bölümde olunca almıyorum kabul etmez diye oluyor mu yani gebe polikliniği haricinde alsakta istediğimiz doktora sait hoca da cok Güleryüzlü gerçekten
aaydingulsahhh cananbarankocak hayır jinekoloji yazıyorsa sadece kadın hastalıkları bakar logusaysa sadece doğum sonrası kontrol bakar.. kendi doktorum gebe bakmıyorsa diğer doktorumdan alıyorum mecbur
aaydingulsahhh cananbarankocak bugün 28 e girdim aynıyız 🫶🏻Bi bakmışsın aynı gün aynı hastahanede doğum yapıyoruz😄
cananbarankocak aaydingulsahhh olabilir evet 😂 bu ikinci doğumum olacak inşallah ilk oğlum 40+5 te doğmuştu şimdi yine oğlan ama sanki erken gelecek hissi var 😂 sizin cinsiyet ne 🥰
aaydingulsahhh cananbarankocak AA normal mi doğacak bebişimiz ? 2 çocuğum oğlan bu kız Adını teselli ikramiyesi koydum😁
cananbarankocak aaydingulsahhh İlk normal doğumdu bu da inşallah normal olur ben öyle erken hissediyorum ama inşallah zamanı geldiğinde sağlıkla doğsun bebişlerimiz 🤲🥰