Şükür aradığım başlık açılmış!!! Bebek kanala yakın diyerek doktorum ağır aktiviteyi kesti (3.7 cm ilk ölçüm bir hafta sonra 3 oldu progestan başlandı iki doz sabah akşam ağızdan) fakat ilişki vs yasaklamadı. Biz yine de kendimi iyi hissedene kadar, ağrılarım geçene kadar bekledik. Dün gayet iyi hissettiğim için eşimle birlikte olduk fark etmemişim kanama başlamış sabah lavaboda kanlar içinde kaldım hemen doktora gittik bebek eşiği kapamış dedi (bu ne demek bilen var mı?) iğne serum vs progestan günde üçe çıkartıldı kanamam hala kesilmedi, pıhtılı çamur gibi geliyor ara ara (ilk kanama kırmızıydı şu anki kahve hatta siyah) pıhtılı olması beni tedirgin etti fakat doktorum aktif kırmızı olmadığı sürece, artış olmadığı sürece normal dedi ekstra olarak pıhtılaşma hastalığım olduğu için aspirin ve clexane kullanıyorum aspirini kestik şimdilik clexane devam (bu yüzden kesilmemiş olabilir mi kanama?) aklımda binlerce soru ve doktorum asla beni rahatlatamadı (suç onda değil bende bir düşüğüm oldu takıntı yapıyorum) içimi rahatlatın nolur (not: kanama rahimde değil dendi bebek çok iyi serviks kısımda kanama olduğunu düşünüyoruz bu neden olur?)