beyza36
Kubraad
Elfidaelif
beyza36
MerveYazc
Evet kızlar 2 sene önce gop medicalparkta doğum yaptım, doktorum ayrıldı maalesef o kadar iyiydi ki… Yine hamileyim,sanırım Betül hanımla devam edeceğim. Hastane genel olarak iyi, ben kendi isteğimle sezaryen oldum fakat gece suyum geldiği için hemen hastaneye gittik. O sırada giriş yapıldı, acilde bir ebe var zorla çatı muayenesi yaptı😅 yani normal doğum olsun diye. Ama çatım müsait değildi hiç açılma yoktu. Gece 3 gibi doktorumu aradılar. Yatışı ve tüm tetkikleri yapın dedi. O sırada odaya alındım, kan alındı, nst bağlandı hep. Doktorum sabah 8 gibi geldi, 10 gibi ameliyata alındım. Ameliyat sırası vardı 🤷♀️ Suyun gelmeye devam etti ama hiç sancı açılma olmadı. Ameliyat sırasındaki hemşireler çok gençti ve bilgili değildi. Şimdi söylemek istemiyorum ama birkaç şey yaşandı, ben belden uyuşmalı oldum her ana şahittim ondan biliyorum. Doktorum çok iyi yönetti süreci ama. doğum sonrası bebek hemşireleri çok iyiydi. Emzirmeyi allah razı olsun onlardan öğrendim. Ben 3 gün kaldım, 3.gün isteğe bağlıydı, doktorum kal dedi hemşeriler bebeğe bakıyor ilgileniyor vs. Ağrım olunca hemen serum yapıldı hep ilgililerdi.